Forside / Shop / Streaming / Streamer / Mcintosh MB20

Mcintosh MB20

5.995,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
300 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 5.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 300 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 97576843 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Med MB20 Bluetooth Transceiver kan du nemt og enkelt tilføje McIntosh kvalitets Bluetooth streaming-funktioner til stort set enhvert McIntosh (eller ikke-McIntosh) hjemmeaudio system. Det kan hurtigt forvandle et vintage McIntosh system til et moderne hjemmemusiksystem, der kan afspille den digitale musik gemt på din telefon, tablet eller fra dine foretrukne streamingtjenester. Det er en lille (der ikke er meget større end en smartphone), selvstændig og komplet Bluetooth streaming-løsning, der ikke kræver nogen tredjeparts apps at bruge.

MB20 Bluetooth Transceiver fungerer både som en transmitter og receiver, og er designet til at levere en overlegen Bluetooth forbindelse til audio udstyr, der mangler Bluetooth tilslutning. Den er specielt udviklet som en klasse 1 Bluetooth enhed, og har en rækkevidde, der er 10x større end en typisk klasse 2 Bluetooth enhed. Som en modtager benytter MB20 en yderst følsom modtager for bedre modtagelse selv fra klasse 2 enheder.

MB20 Bluetooth Transceiver inkluderer også balancerede analoge ind- og udgange, hvilket gør det til en af de eneste Bluetooth transmitter/receivers, der tilbyder disse overlegne lydforbindelser, der hjælper med at levere topkvalitets lydydelse. Derudover inkluderer den digitale ind- og udgange.

Med Bluetooth® 5.0, understøtter MB20 både Advanced Audio Coding (AAC) standarden med høj bitrate og Qualcomm® aptX™ HD til Hi-res lydafspilning. Den har også Qualcomm aptX Low Latency for minimal forsinkelse i lyden.

Så hvis du ønsker at opgradere dit hjemmeaudio system til den bedste Bluetooth streamingoplevelse, så er MB20 Bluetooth Transceiver det ideelle valg for dig.

Mcintosh MB20

Tilføj til kurv