Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Forforstærker / Aavik C-280

Aavik C-280

90.000,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
4.500 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 90.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 90.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5622 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Aavik C-280 forforstærker – Overbevisende perspektiv med massere af dynamik

Den nye Aavik C-280 sætter helt nye standarder, når det kommer til at gengive musikken så autentisk og dybfølt, som det er muligt. Resultatet er, at du suges ind i musikken, og der fremkaldes en helt unik følelse af følesesmæssig lethed og forbundethed med kunstneren, der er lige som den, du oplever til live koncerter.

C-280 – Avanceret og højteknologiske komponenter

Ved at opdele den integrede forstærker i separate for- og effektforstærkere har Aavik gjort det muligt at reducere støjniveauet, til et endnu lavere niveau, forfinet signalet og øget strømressourcerne. Samtidig har denne opdeling skabt plads til nye teknologier, som har bidraget til en endnu større lydscene med en yderst stille baggrund. Forvrængningen er bragt ned på blot 0,005 %, og støjen reduceres af hele 72 stk. aktive teslaspoler. Og det helt unikke analoge delefilter, har en delefrekvens ved 60-160 Hz, så du effektiv kan undgå “room-boom”.

Skandinavisk design

Aavik C-280 design er underspillet og udtrykker enkelhed og minimalisme med sine få knapper, der giver en intuitiv betjening af forforstærkeren. Den multifunktionelle hovedkanp gør det muligt at navigere og styre de forskellige funktioner, og for at give et særligt udtryksfuldt indtryk, er front-displayet udstyret med et kæmpe rødt display, som gør det nemt at læse alle detaljer, om de valgte indstillinger.

Et kabinet med enestående lydkvaliteter

Forforstærkerens kabinetdesign repræsenterer Aavik’s filosofi, med deres store fokus på materialevalg. Det afspejler sig ved, at hvor andre typisk tester nye kredsløb og elektroniske komponenter uden at medtænke kabinettet, så har Aavik medtænkt den foruroligende påvirkning, som kabinetmaterialet har på lyden. Her er det særlig aluminium, som har vist sig at have en negativ indvirkning på lydkvaliteten på grun af dets mekaniske resonans, og derfor har Aavik minimeret bruget af aluminium i kabinettet til det absolutte mininium. Der er kun det aluminium til stede, som er en absolut nødvendighed for at sikre en optimal køling.

For at kunne nedbringe mængden af aluminium i kabinetdesignet, er C-280 designet i et innovativt og naturbaseret kompositmateriale, som reducerer den mekaniske påvirkning – især hystersen. Det soniske resultat er tydeligt hørbart og afspejler endnu en hjørnested i Aavik’s søgen efter den ultimative musikoplevelse.

Bygget som et instrument 

Når du er oppe i den absolutte superliga inden for Hi-Fi, så er de små forbedringer, der kan gøre hele forskellen. Derfor har Aavik kigget nærmere på designet og konstruktionen af musikinstrumenter, og hvordan deres form såvel som materialevalg kan påvirke og definere tonen. For meget dæmpning dræver dynamikken, hvorimod metalliske resonanser generer en lys og spidsfindig lyd. Målet er derfor en blanding fra beggeverdener, og det er præcist, hvad Aavik er lykkedes med. Det giver en autentisk lyd, der er varm, harmonisk og kraftfuld, men på samme tid så sprød og raffineret, at den fremhæver hver eneste detalje i musikken.

Fuldstændig seperation

Beslutningen om at bygge separate enheder har givet plads til en højkvalitets strømforsyning med en enorm kapacitet og et mere effektivt køledesign. Ved at adskille de enkelte enehder og redesigne dem på en fuldstændig isoleret måde, har Aavik-serien fået et dynamisk momentum og en mere ekspansiv lyd.

Separat strømforsyning

Aavik C-280 er designet til at sikre massive strømressourcer med ultra-lav støj. Når der er behov for mere strøm, så øges driftsfrekvensen, hvilket har den fordel, at effektætthedne også øges, og dermed tillader en højere spidseffekt, når det kræves af musikken. Støjniveauet i råstrømforsyningen er sktremt lav og sænkes endnu mere af de ultralave støjregulatorer, der forsyner de forskellige dele af kredsløbet. Støjen fra disse regulatorer måles i få mikrovolt henholdsvis nanovolt, hvilket er væsentligt lavere end støjniveauet for konventionelle regulatorer.

Analog crossover

Den analoge crossover sikrer en præcis timinig i leveringen af lydsignaler til de modtagende komponenter. Dette er vigtigt for at undgå en hård og komprimeret lyd. Aavik’s unikke crossover er designet til enten at styre en subwoofer meget præcist, eller til at styre et 2.1 hjemmebiografsystem med sit integrede lavpas- og højpasfilter. Alternativt kan Aaviks analoge delefilter fungere som en analog rumkorrektionskontrol.

Fremragende og præcis subwoofer kontrol

Når crossoveren er analog, er der ingen latenstid, og det gør timingen af signaloverføreslen til både højttalerne og subwooferen utrolig præcis. Det resulterer i en yderst uberørt og autentisk lyd, som ingen andre konventionelle crossovers, såsom DSP, kan levere. De konventionelle crossovers har en latenstid på 15-20 milisekunder, og det giver en upræcis timiing i signaloverførslen til højttalerne og subwooferen, som forringer den autentiske lydgengivelse, og skaber en komprimeret lyd, som tilføjer en hård tone til musikken. Alt dette undgås med C-280.

+Læs mere

Aavik C-280

Tilføj til kurv