Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Effektforstærker / Aavik P-280

Aavik P-280

90.000,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
4.500 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 90.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 90.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5633 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Aavik P-280 – Effektforstærker med kraft og dynamik

Effektforstærkeren P-280 mestrer de to typiske Aavik-dyder, som er endt med at kendetegne alle deres produkter – overskudskraft og ultralv støj. P-280 gør dette på en utrolig harmonisk måde, og den skaber et musikalsk lydbillede, der på én og samme tid er følelsesmæssigt let og samtidig dybfølt og lidenskabeligt. For at kunne frembringe det store og holografiske lydbillede, så har Aavik vanen tro brugt nogle af de mest avanceret teknologier og komponenter. Lydbilledet er desuden blevet forfinet yderligere ved, at de har opdelt den integrerede forstærker i to separate dele, for det har gjort det muligt at reducere støjgulvet, forfine signalet og øge strømressourcerne endnu mere end tidligere. Sidst men ikke mindst, så har denne opdeling af for- og effektforstærker skabt plads til helt nye teknologier, som giver en markant forbedring af lydbilledet og dens sorte baggrund.

Internationalt, skandinavisk design

Når man kigger på P-280 er man ikke i tvivl om dens geografiske ophav – designet udtrykker enkelthed og minimalisme, og brydes kun med det store røde display, som gør alle detaljerne og driftsindstillingerne lette at læse. Knapperne er holdt til et absolut minimum, og de sikrer en logisk betjening med den store mulitunktionelle hovedknap, hvorigennem der kan navigeres og styres de forskellige funktioner.

Højtydende kabinetdesign

Én af de ting der adskiller Aavik fra de andre mærker er deres helhedstænkning. De nye serier medtænker kabinettets indvirkning på lyden på en helt ny måde, og derfor er de gået langt for at nedbringe mængden af aluminium i kabinettet, fordi det har dårlig mekanisk resonans. I stedet har de testet og designet et nyt innovativt naturbaseret kompositmateriale, som reducerer den mekaniske påvirkning og soniske forvræninger.

Formgivningen er et andet element, som der virkelig er blevet langt mange krafter i, ved designudviklen af P-280. Her er det hentet inspiration fra musikinstrumenter, og hvordan deres form såvel som materialevalg har indflydelse på lydkvaliteten. Derfor ser du ingen hårde kanter på Aavik’s enheder, fordi det påvirker og definerer tonerne negativt. I stedet ser du en perfekt kombination af dens materialer og konturer, som er valg ud fra deres evner til at frembringe varm harmonisk og kraftfuld lyd. Det sikrer en autentisk gengivelse, der samtidig er så sprød og rafinneret, at den gør dig i stand til at opleve hver en detalje i musikken.

Aavik UMACTM forstærker

Til at give en helt uovertruffen lydkontrol har Aavik brugt deres patenterede UMAC forstærkerteknologi, som er blevet udviklet for at undgå fejlene ved de traditionelle switching-forstærkere. UMAC-teknologien retter sig særligt mod to områder af det moduleret forstærkerdesign. Det første er, at den producerer Pulse-With Modulation med sinusbølgemodulation, og det skaber en langt mindre højfrekvent støj end den mere almindelige trekantmodulation. Her er der ingen skarpe hjørner, og derfor kræves der langt mindre induktiv filtrering ved udgangen. Den lavere induktans i outputtet giver P-280 en bedre dæmpningsfaktor, og det betyder, at du får markant bedre højttalerkontrol. En anden gevinst ved UMAC-teknologien er, at den avancerde dual mixed mode feedback tillader dæmpningsfaktorer, som kun findes i de allerbedste lineære forstærkere.

+Læs mere

Aavik P-280

Tilføj til kurv