Forside / Shop / Tilbehør / Pladespiller tilbehør / RIAA forstærker / Aavik R-580

Aavik R-580

150.000,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 4736 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Aavik Acoustics.

Dansk High end elektronik i absolut verdensklasse.

Få andre producenter i High End segmentet kan matche den udvikling Danske Aavik Acoustics har lagt for dagen siden deres start i 2014.

Lanceringen af deres første bud på den ultimative integreret forstærker Aavik U300,  fik for alvor alverdens anmeldere og enthusiaster til at klappe i hænderne af ren begejstring for hvad der her var skabt.
Nemlig verdens bedste lydkvalitet.

Hos Aavik Acoustics findes der bogstaveligt talt ingen grænser for hvor langt man er villige til at gå i udvikling og innovation for at skabe den ultimative vellyd.
Deres kompromisløse tilgang til sætte nye standarder for hvad der idag er muligt at presse ud af et stykke elektronik, gør at produkterne fra danske Aavik Acoustics af et stigende antal seriøse enthusiaster regnes for at være iblandt det ypperste på markedet uanset pris…og det med rette.
Her er der nemlig kun en ting der tæller.
ULTIMATIV LYDKVALITET .

Når man så lytter til de nye produkter fra Aavik, så begynder man så småt at forstå hvilke tekniske og lyttemæssige kompetencer der her har været på spil for at skabe deres nyeste elektronik .
Man har med de nye 180/280/580 serier skabt en lyd skiller sig så positivt ud fra mængden at det må betegnes som værende et nyt “benchmark”.
Kigger man samtidig nærmere på hvilke kompetencer der ligger til grund for denne mildest talt fabelagtige lydkvalitet, så begynder det hele måske at give lidt mere mening.
To velkendte skikkelser i form af Hr Lars Kristensen og Mikael Børresen…
De to danske lyd-troldmænd der verden over har skabt sig en nærmest ‘mytisk” status i high end segmentet, igennnem bl.a Ansuz kablerne.
Lad os bare slå helt fast at respekten er særdeles velbegrundet.
Disse kabler bryder nemlig til stadighed grænserne for hvad der er muligt .

Den nyeste elektronik fra Aavik Acoustics er bestemt ingen undtagelse….At give sig i kast med at beskrive lyden og teknikken fra disse nye produkter vil under ingen omstændigheder yde dem fuld retfærdighed.
Det lader sig nemlig ikke gøre med ord alene.
Lad os bare sige at de spiller musik på et nivau der vil gøre konkurenterne grønne af misundelse..hvis der da overhovedet er nogle !!!.

Hver af de nye serier 180/280/580 byder på et komplet “line-up”..bestående af fire dele. Integreret forstærker/ streamer/Dac samt en Riia phono stage.
Fælles for alle 3 nivauer er, at de hver især sigter efter at sætte nye lydmæssige standarter i hver deres respektive prisklasser..både hvad angår teknik og nytænkene design, men overalt LYDKVALITET.

Om det så er lykkedes Aavik Acoustics at sætte disse nye standarter skal selvfølgelig være op til den enkelte lytter at bedømme.
Vi hos Lydsspecialisten vil dog blot sige.
Kom og lyt… og forstå hvad det betyder når verdens måske dygtigste team beslutter sig for at sætte konkurenterne til vægs.
Så eftertrykkeligt endda…

Lydspecialisten har selvfølgelig alle  produkterne fra Aavik Acoustics nye serier på aktivt display i butikken….og vi prøver naturligvis at demonstrerer dem med lige så stor passion og omhu som de er skabt….ikke en helt nem opgave.

+Læs mere

Aavik R-580

Tilføj til kurv