Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Aavik U-180

Aavik U-180

67.500,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.375 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 67.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.375 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 67.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5403 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Aavik U-180 – En exceptionel forstærker og DAC til prisen!

Med den nyeste U-serie tager Aavik igen deres udvikling til nye højder, da de er lykkedes med at integrere forstærker og DAC i en enkelt enhed helt uden soniske kompromisser. Ved at gøre det har Aavik med succes reageret på kravende fra high-end markedet, som ønsker at minimere den plads, der kræves til separate lydkomponenter, men som ikke ønsker at gå på kompromis med den ultimative kvalitet af high-end musikgengivelse. For Aaviks nye U-serie har stort set samme DNA som Aaviks serie af sperate komponenter, og du vil derfor stadig opleve et lavt støjgulv og en dynamisk hastighed, der er hidtil uset. Den stramme højttalerkontrol og afbalanceret stabilitet skaber det overbevisende og krystalklare lydbillede, der afspejler selv de fineste soniske detaljer.

HIGHLIGHTS:

  • Verdensklasse lyd med exceptionel transparans, dynamik, engagement og detaljeringsgrad.
  • 2 x 300 watt i 8 ohm.
  • Aaviks patenterede UMAC forstærkerteknologi for suveræn lydkontrol
  • Komplet ubegrænset signalflow
  • Resonant strømforsyning for ultra lavt støjniveau
  • Ultra lave støjregulatorer der sikrer væsentligt lavere støjniveau end konvenetionelle regulatorer
  • Fælles bundkort for kortets mulige signalvej mellem forstærker og DAC
  • 4 individuelle lydinstillinger til at matche din lyttepræference og eksisterende system.
  • Støjreduktion med Active Tesla coils, Active Sqaure Tesla Coils, Dither Circuitry og Anti Aerial Resonance coils

Stille men kraftfuld strømforsyning

Den nye Aavik serie er designet til at sikre massive strømressourcer med et ultra lavt støjniveau. Det er lykkedes ved at øge driftsfrekvensen, når der er behov for mere strøm, og det har den fordel, at det også øger effetktæthed og tillader en højere spidseefekt, når der kræves af musikken.

Det allerede lave støjniveau i strømforsyninge har Ansuz sænket endnu mere med de ultra lave støjreguleret, som forsyner de forskellige dele af kredsløbet. Det gør, at støjen fra disse regulatorer måles i få mikrovolt og er markant lavere, end ved nogle af de konventionelle regulatorer.

UMACTM forstærker for uovertruffen lydkontrol

U-serien gør brug af Aavik’s patenterede UMAC forstærkerteknologi, der er udviklet til at undgå designfejlene ved de traditionelle switching-forstærkere. UMAC-tekonologien generer PWM (Pulse With Modulation) med sinusbølgemodulation frem for den almindelige trekantsmodulation. Sinusbølgerne har den fordel, at de skaber langt mindre højfrekvent støj end trekantsmodulationen, har ingen skarpe hjørner og dermed kræver langt mindre induktiv filtrering ved udgangen. Den lavere induktans i outputtet giver forstærkerne en meget bedre dæmpningsfaktor, og dermed en markent bedre højttalerkontrol.

UMAC-teknologien tillader også en avanceret dual mixel mode feedback, som giver en dæmpningsfaktor, som er karakteristisk for kun de allerbedste linære forstærkere.

Perfekt signaltransport og tonebalance

Den nye DAC i U-serien er designet omkring 5 digitale inputs, der hver især excellerer i deres lydydelse. Selve DAC’en opererer helt uden nogen digitale signaturer, som gør, at al musik vil lyde naturligt og autentisk. Det digitale kredsløb er udstyret med de bedste højfrekvens kapaciteter, og PCB designet er nøje designet med tidsjusterede, ultrakorte 4-lags PCB-spor, der bevarer den naturlige og uberørte lydkvalitet fra de forskellige signaler. DAC-kredsløbene er også udstyret med en indbygget clock-distribution med ultra-lav jitter, for at sikre den perfekte signalvej.

Indviduelle lydindstillinger for personlig lydpræference

For at U-serien bedst mulig kan tilfredsstille dine lydpræfernecer og dit eksisterende system, så har Aavik deisgnet 4 individuelle indstillinger, som gør, at det kan passe til enhver smag og ethvert system.

Med U-serien har du mulighed for, at slå up-sampling til og fra, så den ikke påvirker lydkvaliteten fra den valgte signalkilde. Der er også mulighed for at vælge et slow (soft high-frequency roll-off) og et fast (steep high frequency roll-off) filter.

+Læs mere

Aavik U-180

Tilføj til kurv