Forside / Shop / Tilbehør / Afkoblinger / Ansuz Darkz Z2s

Ansuz Darkz Z2s

25.000,00 kr. stk

På lager

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.250 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.250 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 25.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5480 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Beskrivelse

Ansuz Darkz Z2s – Den ultimative resonanskontrol

Med flagskibsversionen Darkz Signature Z2s har Ansuz opnået en ny milepæl inden for effektiv resonanskontrol. Ved at fokusere på det dyrebare og særdeles musikalske Zirkonium materiale er det lykkedes Ansuz, at låse op for en helt ny dimension af musikalitet. Det resonanskontrollerende Zirkonium materiale skaber nemlig et lydebillede, der er helt uden sidestykke hvad angår naturlighed, renhed, præcision og opmærksomhed på musikalske detaljer. Der er tale om musikalsk raffinement i den absolut fineste klasse.

Raffineret med specielle belægninger

Ansuz har optimeret Darkz Z2s yderligere ved at påføre deres Supreme-coating på hver disk. Denne coating kan kun opnås ved at lægge hver af Zirkoniumskiverne i en HiPIMS PVD-maskine (High Power Impulse Magnetron Sputtering), så der skabes et fint og ensartet lag af Zirkonium, wolfram og titanium, der er efterfulgt af et lag tataniumnitrid. Til sidst påføres skiverne et lag Zirkonium, for at give Darkz’ene sin uovertruffen musikalske egenskaber. Det er innovation på allerhøjeste niveau!

Ansuz Darkz Z2s

Tilføj til kurv