Forside / Shop / Kabler & Strøm / USB-kabel / Ansuz Digitalz USB X 2m

Ansuz Digitalz USB X 2m

3.000,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
150 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 3.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 150 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Ansuz x level series.

” Magi i metermål”

Effekten af diverse kabler i hi-fi sammenhænge er og bliver en kilde til evig diskussion.
Dog er der efterhånden ved at være opnået en bred enighed iblandt alverdens enthuiaster og musikinteresserede… Der er vitterlig forskel på kabler, nogle mere end andre.
Markedet svømmer bogstaveligt over af utallige producenter der mener at have fundet den hellige gral..
Det har de kun meget sjældent, og det kan for den enkelte bruger være utrolig svært at finde rundt i den såkaldte ”kabeljungle”.

Producenterne bag Ansuz kablerne var kun alt for godt klar over denne problematik og har fra start bestræbt sig på at fremstille noget som var radikalt anderledes end tidligere hørt.

To velkendte og særdeles kompetente folk i skikkelse af Lars Kristensen og Michael Børresen valgte efter mange år og mange erfaringer hos bla Nordost at starte fremstillingen af deres helt egne kabelserier.

Ansuz x-level series er den såkaldte entry-level serie, hvor den almindelige bruger gives muligheden for at træde indenfor i deres unikke og uovertrufne verden af ”kabelkunst”..
Ansuz kabler uanset kaliber og pris tilbyder ganske unikke features i deres konstruktion og ikke mindst deres lydmæssige formåen .   Så unikke faktisk, at de praktisk talt er uden konkurrence i hvert deres respektive prissegment.
Et gennemgående træk ved samtlige kabelserier fra Ansuz er den ultra lave induktans/modstand som disse kabler indeholder.

Den komplicerede fremstillingsproces af de såkaldte ”råkabler” sikre denne utrolige lave modstand der utvivlsomt er en af de features der er med til at gøre Ansuz kabler så specielle når vi taler åbenhed og hul igennem.
X-level series byder på flere af de bærende teknologier der hæver denne kabelserie langt over normen for hvad der med rette kan forventes af et kabel i dag.

Ansuz x-level  ”Mainz” som er betegnelsen for de såkaldte strømkabler hos Ansuz.
Disse regnes af mange for de absolut vigtigste kabler i et hvert seriøst lydsystem, og det med rette.
Her er der lav modstand og stor mekanisk stabilitet som er stærkt medvirkende til skabe den såkaldte sorte baggrund som er grundlaget for alt seriøs high-end lyd.

Ansuz x-level  ”signalz” er betegnelsen for det vi i daglig tale kalder signalkabler. Disse er tillige fremstillet efter samme patenterede principper hvor der fokuseres på den lave modstand og stor mekanisk stabilitet.
Det høres tydeligt ved første lyt. Her er der hul igennem og en detaljerigdom som andre producenter kun kan drømme om.

Ansuz x-level  ”speakz” er betegnelsen for højttalerkablerne som af mange regnes som værende det svageste led i mange tilfælde.
Disse er nemlig det sidste kabel-led i kæden hvis man ser bort fra højttalerens interne kabelføring.
Er der her ikke samme hul igennem som i alle forrige led, så bremses lyden her, og man opnår ikke den fulde effekt af sine bestræbelser.
Heldigvis er x-level ”speakz” konstrueret med de samme features som resten af serien, så her sættes lyden for alvor fri.

Ansuz x-level digitalz er det man i daglig tale kalder digital kabler.
Disse bruges som bindeled imellem alle komponenter hvor digital signaloverføring forekommer.
Dette kan f.eks være fra en ekstern streamer eller Dac til en forstærker eller drev.
I nutidens digitale medieverden er denne type kabel vigtig og kvaliteten af sådan et kabel er ikke uden betydning for lydkvaliteten.
Det beviser Ansuz x-level digitalz” til fulde ved direkte sammenligning med et standart digitalkabel.

Uanset hvilke kabler der fokuseres på i denne såkaldte entry-level serie, så husk blot på at Ansuz starter deres nivau der hvor mange andre producenter stopper.
læs mere

+

Ansuz Digitalz USB X 2m

Tilføj til kurv