Forside / Shop / Kabler & Strøm / Højtalerkabel / Ansuz Jumperz D2 4 stk.

Ansuz Jumperz D2 4 stk.

36.000,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.800 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 36.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.800 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 36.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Ansuz kabler er dansk håndarbejde, så ønsker du specielle længder eller konfigurationer er det muligt. Du er velkommen til at kontakte os på 98 16 14 10 eller mail

UNIK TONAL KARAKTERISTIK

Med D2-serien, har Ansuz kombineret alle deres teknologier – DGC (Direct Ground Connector technology), DIHC (Double Inverted Helix Coil technology)   og NSC (Noise Suppressing Coil technology)  – med deres bedste materialer og de bedst tilgængelige mekaniske egenskaber.

Intet er blevet sparet for at tilbyde dig et højere referenceniveau end hvad der har været muligt at opleve indtil nu.

De præcisionsdrejede aluminium dele har modtaget speciel overfladebehandling for at sikre de unikke tonale karakteristikas af D2-series kabler.

Ansuz kablerne handler ikke så meget om eksotiske materialer og fancy benævnelser. Kablerne bygger på en grundlæggende forståelse af hvordan strøm og spænding overføres bedst muligt, med den mindst mulige påvirkning. Således er de vigtige værdier for induktans og kapacitet ekstremt lave.

Alle led i kæden vigtige, således også hvis du har højttalere med standart kortslutningsbøjler over bi-wiring terminalerne. Ansuz Jumperz er en stor forbedring på denne plads.

Standart konfiguration er 30 cm lange med spadestik til bananstik.

Kan også leveres med banan-/bananstik eller spade-/spadestik

Klik for info

Ansuz Jumperz D2 4 stk.

Tilføj til kurv