Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / Ansuz Mainz C2

Ansuz Mainz C2

25.500,00 kr. stk 63.750,00 kr. stk

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.275 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 25.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.275 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 25.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

AARC® design

Dette er en ny Ansuz teknologi udviklet af Michael Børresen. Enhver længde af kabel vil have tendens til at virke som en antenne.
Disse uønskede effekter vil altid have indflydelse på signalet, som transmitteres i kablet. Med AARC®-teknologien kan man helt fjerne disse forvrængninger, hvilket gør signalet klarere og mere dynamisk end nogensinde før.


POWERFUL TECHNOLOGY

Den komplette C2-serie er let genkendelig, på grund af de hårdt-anodiserede aluminium dele, som du vil finde er indgraveret med serienumre på alle kabler.
Med C-serie, har vi indført den kraftfulde NSC (Noise Suppressing Coil technology), ud over DGC (Direct Ground Connector technology) og DIHC (Double Inverted Helix Coil technology) – en kombination der er svær at slå i ydelse!

Ansuz kablerne handler ikke så meget om eksotiske materialer og fancy benævnelser.

Kablerne bygger på en grundlæggende forståelse af hvordan strøm og spænding overføres bedst muligt, med den mindst mulige påvirkning. Således er de vigtige værdier for induktans og kapacitet ekstremt lave.
Da god jording er ekstremt vigtigt for alle audio/video komponenter benyttes Ansuz DGC (direct Ground Connector) i alle Ansuz strømkabler og strømskinner.

Standart konfiguration er EU Schuko til 15A apparatstik

Ansuz Mainz C2

Tilføj til kurv