Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / Ansuz Mainz D-TC2 Power Cable

Ansuz Mainz D-TC2 Power Cable

158.500,00 kr. stk 237.750,00 kr. stk

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

NY BANEBRYGENDE TEKNOLOGIER
Alle kabler i den forrige D-TC-serie er blevet udskiftet med D · TC2-opgraderede kabler.
Faktisk er design og teknologi mere en nedskaleret version af D · TC Supreme-serien, end det er en opgradering af de tidligere kabler. Speakz D-TC2 skal være drevet af en PowerBox fra den nyeste generation for at opnå den bedste ydelse. Højttalerkablet kan også videregive strømmen til at drive Børresen 05 eller den nye D · TC2 Jumperz. Alle D · TC2-forbindelser skal være tilsluttet en PowerBox. Da Mainz D · TC2 bærer strøm selv, behøver den ikke ekstern strøm til de aktive dele.

Ansuz D-TC2-kabler har en fantastisk evne til at lade dig opleve naturlige mikrodetaljer i dine optagelser, som du ikke tidligere har hørt. D · TC2-kabelserien har et smukt og æstetisk design med selektive lasergraverede D · TC-huse, der integreres smukt i dit lydsystem.

Generelt handler Ansuz ikke kun om eksotiske materialer og smarte vilkår. Det handler meget mere om en dybere forståelse af, hvordan man overfører signaler, spænding og strøm gennem et kabel med mindst mulig indflydelse. Det er også grunden til, at vi fokuserer på at nedbringe værdierne for induktans og kapacitet til uhørte niveauer.

Ansuz Mainz D-TC2 Power Cable

Tilføj til kurv