Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / Ansuz Mainz D-TC2 Power Cable

Ansuz Mainz D-TC2 Power Cable

158.500,00 kr. stk 237.750,00 kr. stk

Beskrivelse

NY BANEBRYGENDE TEKNOLOGIER
Alle kabler i den forrige D-TC-serie er blevet udskiftet med D · TC2-opgraderede kabler.
Faktisk er design og teknologi mere en nedskaleret version af D · TC Supreme-serien, end det er en opgradering af de tidligere kabler. Speakz D-TC2 skal være drevet af en PowerBox fra den nyeste generation for at opnå den bedste ydelse. Højttalerkablet kan også videregive strømmen til at drive Børresen 05 eller den nye D · TC2 Jumperz. Alle D · TC2-forbindelser skal være tilsluttet en PowerBox. Da Mainz D · TC2 bærer strøm selv, behøver den ikke ekstern strøm til de aktive dele.

Ansuz D-TC2-kabler har en fantastisk evne til at lade dig opleve naturlige mikrodetaljer i dine optagelser, som du ikke tidligere har hørt. D · TC2-kabelserien har et smukt og æstetisk design med selektive lasergraverede D · TC-huse, der integreres smukt i dit lydsystem.

Generelt handler Ansuz ikke kun om eksotiske materialer og smarte vilkår. Det handler meget mere om en dybere forståelse af, hvordan man overfører signaler, spænding og strøm gennem et kabel med mindst mulig indflydelse. Det er også grunden til, at vi fokuserer på at nedbringe værdierne for induktans og kapacitet til uhørte niveauer.

Ansuz Mainz D-TC2 Power Cable

Tilføj til kurv