Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / Ansuz Mainz P2

Ansuz Mainz P2

8.200,00 kr. stk 20.500,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
kr. pr. måned
10
20
30
Varenummer (SKU): 3135 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Mere musikalsk og dynamisk end nogensinde før.
Michael Børresen og Ansuz-teamet har designet fire helt nye linjer af kabler og tilbehør, der erstatter den velkendte Ansuz POM, Aluminium, Keramik og Diamant-serien.


High End audiophile performance


Med implementeringen af Ansuz kerneteknologier DGC (Direct Ground Connector technology) og DIHC (Double Inverted Helix Coil technology) tilbyder kabler af P2-serien en præstation på højeste audiofile niveau.

Ansuz kablerne handler ikke så meget om eksotiske materialer og fancy benævnelser. Kablerne bygger på en grundlæggende forståelse af hvordan strøm og spænding overføres bedst muligt, med den mindst mulige påvirkning. Således er de vigtige værdier for induktans og kapacitet ekstremt lave.

Med introduktionen af de nye 2-serier har Ansuz Acoustics taget endnu et bemærkelsesværdig skridt op i pris/ydelses forholdet. Således er det også med P2, som i ydelse mindst ligger på niveau med den tidligere Aluminium-serie – altså i den absolutte verdens elite uden at koste en herregård.

Da god jording er ekstremt vigtigt for alle audio/video komponenter benyttes Ansuz DGC (Direct Ground Connector) i alle Ansuz strømkabler og strømskinner.

Standart konfiguration er EU Schuko til 15A apparatstik. Kan også leveres med 20A apparatstik.

Ansuz Mainz P2

Tilføj til kurv