Forside / Shop / Tilbud & Demo / Ansuz Mainz8 A2 + Mainz A2 Bundle

Ansuz Mainz8 A2 + Mainz A2 Bundle

32.375,00 kr. sæt

På lager

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.619 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 32.375 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.619 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 32.375 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 13838828 Kategori: Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Beskrivelse

Ansuz Mainz A2 Bundle – Tag din lyd til nye dimensioner

Der er nyt på vej fra Ansuz, så derfor har vi opkøbt et stort parti af deres nuværende sortiment til fordelagtige priser. Det betyder, at vores mest solgte produkter nu bliver endnu mere interessante!

Nu får du muligheden for at gøre en usædvanlig god handel, og det er til en pris, hvor langt flere kan være med. Prøv disse produkter med vores 30 dages Buy & Try og hør selv forskellen.

Dette bundle er med A2-serien, som er niveauet, hvor du virkelig får lov til at høre, hvad Ansuz er i stand til. Allerede her er konkurrenterne sat af. Der er tale om en serie, hvor du utrolig meget ydelse til prisen. Soundstagen bliver meget større, mere tredimensionelt og detaljeret. Det hele bliver mindre mudret, så du nu kan høre selv de fineste detaljer i musikken. Med Mainz8 A2 får du adgang til hele 31 Ansuz Active Tesla Coils, som er en markant forbedring fra X-TC’ens Active Square Tesla Coils.

I dette bundle indgår der 1 x Ansuz Mainz8 A2 og 1 x Mainz A2 2 meter strømkabel.

Normalpris: 46.250 DKK

Tilbudspris: 32.375 DKK

Ansuz Mainz A2 – Spækket med ny teknologi

Dette er en ny Ansuz teknologi udviklet af Michael Børresen. Enhver længde af kabel vil have tendens til at virke som en antenne. Disse uønskede effekter vil altid have indflydelse på signalet, som transmitteres i kablet. Med AARC®-teknologien kan man helt fjerne disse forvrængninger, hvilket gør signalet klarere og mere dynamisk end nogensinde før.

Let the music play

Aluminium-serie er en bred vifte af kabler. Alle Ansuz A-niveau produkter kommer med anodiseret aluminium detaljer, der er resonansjusteret. Og selvfølgelig, alle A-niveau produkter er baseret på Ansuz’ unikke DGC (Direct Ground Connector technology), NSC (Noise Suppressing Coil technology) og DIHC (Double Inverted Helix Coil technology).

Ansuz kablerne handler ikke så meget om eksotiske materialer og fancy benævnelser. Kablerne bygger på en grundlæggende forståelse af hvordan strøm og spænding overføres bedst muligt, med den mindst mulige påvirkning. Således er de vigtige værdier for induktans og kapacitet ekstremt lave.

Da god jording er ekstremt vigtigt for alle audio/video komponenter benyttes Ansuz DGC (direct Ground Connector) i alle Ansuz strømkabler og strømskinner.

Konfiguration er med EU Schuko til 15A apparatstik

Ansuz Mainz8 A2 + Mainz A2 Bundle

Tilføj til kurv