Forside / Shop / Tilbud & Demo / Ansuz Mainz8 C2 + Mainz C2 Bundle

Ansuz Mainz8 C2 + Mainz C2 Bundle

49.237,00 kr. sæt

På lager

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
2.462 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 49.237 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.462 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 49.237 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 26517168 Kategori: Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Beskrivelse

Ansuz Mainz C2 Bundle – Tag din lyd til nye dimensioner

Der er nyt på vej fra Ansuz, så derfor har vi opkøbt et stort parti af deres nuværende sortiment til fordelagtige priser. Det betyder, at vores mest solgte produkter nu bliver endnu mere interessante!

Nu får du muligheden for at gøre en usædvanlig god handel, og det er til en pris, hvor langt flere kan være med. Prøv disse produkter med vores 30 dages Buy & Try og hør selv forskellen.

I dette bundle får du C2-serien, som er et trin nærmere Hi-Fi himlen. C2-serien låner teknologier fra de langt dyrere serie, men til en pris der stadig er mere overkommelig. I Mainz8 får du nu adgang til 6 Ansuz Active Cable Tesla Coils, som svarer til at koble hele 6 Sparkz TC2 til din strømskinne. De koster tilsammen 45.000, men Ansuz Mainz8 C2 koster “kun” 37.500 kr. Og så får du 24 stk. Ansuz Active Tesla Coil og 8 stk. Dither Circuitry med i prisen!

I dette bundle indgår der 1 x Ansuz Mainz8 C2 og 1 x Mainz C2 2 meter strømkabel.

Normalpris: 75.750 DKK

Tilbudspris: 49.237 DKK

Ansuz Mainz C2 – Spækket med ny teknologi

Dette er en ny Ansuz teknologi udviklet af Michael Børresen. Enhver længde af kabel vil have tendens til at virke som en antenne. Disse uønskede effekter vil altid have indflydelse på signalet, som transmitteres i kablet. Med AARC®-teknologien kan man helt fjerne disse forvrængninger, hvilket gør signalet klarere og mere dynamisk end nogensinde før.

POWERFUL TECHNOLOGY

Den komplette C2-serie er let genkendelig, på grund af de hårdt-anodiserede aluminium dele, som du vil finde er indgraveret med serienumre på alle kabler. Med C-serie, har vi indført den kraftfulde NSC (Noise Suppressing Coil technology), ud over DGC (Direct Ground Connector technology) og DIHC (Double Inverted Helix Coil technology) – en kombination der er svær at slå i ydelse!

Ansuz kablerne handler ikke så meget om eksotiske materialer og fancy benævnelser. Kablerne bygger på en grundlæggende forståelse af hvordan strøm og spænding overføres bedst muligt, med den mindst mulige påvirkning. Således er de vigtige værdier for induktans og kapacitet ekstremt lave. Da god jording er ekstremt vigtigt for alle audio/video komponenter benyttes Ansuz DGC (direct Ground Connector) i alle Ansuz strømkabler og strømskinner.

Konfigurationen er med EU Schuko til 15A apparatstik

Ansuz Mainz8 C2 + Mainz C2 Bundle

Tilføj til kurv