Forside / Shop / Tilbud & Demo / Ansuz Mainz8 D2 + Mainz D2 Bundle

Ansuz Mainz8 D2 + Mainz D2 Bundle

95.400,00 kr. sæt

På lager

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
4.770 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 95.400 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.770 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 95.400 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 75872993 Kategori: Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Beskrivelse

Ansuz Mainz D2 Bundle – Musikalitet på et helt nyt niveau

Der er nyt på vej fra Ansuz, så derfor har vi opkøbt et stort parti af deres nuværende sortiment til fordelagtige priser. Det betyder, at vores mest solgte produkter nu bliver endnu mere interessante!

Nu får du muligheden for at gøre en usædvanlig god handel, og det er til en pris, hvor langt flere kan være med. Prøv disse produkter med vores 30 dages Buy & Try og hør selv forskellen.

I dette bundle får du D2-serien, som er til dig, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok. Hvor Mainz8 C2 har 6 Active Cable Tesla Coils, så har Mainz8 D2 hele 27! Det er en forskel, der i den grad kan høre. Med D2 får du bare mere af det hele. Forskellen kan ikke forklares – den skal høres, for man forstår det.

I dette bundle indgår 1 x Ansuz Mainz8 D2 strøms og 1 x Mainz D2 2 meter strømkabel.

Normalpris: 159.000 DKK

Tilbudspris: 95.400 DKK

Ansuz Mainz D2 – Spækket med ny teknologi

Dette er en ny Ansuz teknologi udviklet af Michael Børresen. Enhver længde af kabel vil have tendens til at virke som en antenne. Disse uønskede effekter vil altid have indflydelse på signalet, som transmitteres i kablet. Med AARC®-teknologien kan man helt fjerne disse forvrængninger, hvilket gør signalet klarere og mere dynamisk end nogensinde før.

Med D-serien, har de indført den kraftfulde NSC (Noise Suppressing Coil technology), ud over DGC (Direct Ground Connector technology) og DIHC (Double Inverted Helix Coil technology) – en kombination der er svær at slå i ydelse!

Mere musikalsk og dynamisk end nogensinde før

Michael Børresen og Ansuz-teamet har designet fire helt nye linjer af kabler og tilbehør, der erstatter den velkendte Ansuz POM, Aluminium, Keramik og Diamant-serien.

Ansuz kablerne handler ikke så meget om eksotiske materialer og fancy benævnelser. Kablerne bygger på en grundlæggende forståelse af hvordan strøm og spænding overføres bedst muligt, med den mindst mulige påvirkning. Således er de vigtige værdier for induktans og kapacitet ekstremt lave. Da god jording er ekstremt vigtigt for alle audio/video komponenter benyttes Ansuz DGC (direct Ground Connector) i alle Ansuz strømkabler og strømskinner.

Konfigurationen er med EU Schuko til 15A apparatstik

Ansuz Mainz8 D2 + Mainz D2 Bundle

Tilføj til kurv