Forside / Shop / Streaming / Netværks switch / Ansuz PowerSwitch A3

Ansuz PowerSwitch A3

Nyhed

26.250,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.313 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 26.250 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.313 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 26.250 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Ansuz PowerSwitch A3 – En musikalsk streamingrevolution med dybde, klarhed og rumlighed

Ansuz PowerSwitch A3 er en forbedret version af den anerkendte A2 model, og den præsenterer musikken med en større og mere holistisk lydscene. Takket være de nyeste Ansuz teknologier, såsom Zirkonium Tesla-spolen og den tredje generation af Dither-teknologi, får du en endnu bedre resonanskontrol og en mere åben soundstage.

I A3 modellen er udstyret med langt flere Tesla Coils end X-TC 3, og det gør at musikken gengives meget mere præcist og naturligt. Det forbedrer ikke kun den overordnede lydkvalitet, men det skaber også en mere realistisk lytteoplevelse. Den tredje generation af Dither-teknologi, som også er implementeret i A3-modellen, optimerer yderligere lydlandskabet ved at åbne det op og skabe en mere rummelig præsentation. Dette gør det muligt at opleve musikken med flere detaljer og en større følelse af dybde.

Med Ansuz PowerSwitch A3 får du en lydoplevelse, der tager det bedste fra X-TC 3-modellen og løfter det til et endnu højere niveau. Forbered dig på at nyde din musik i en hidtil uset klarhed og dybde. Med A3-modellen vil du opleve, at dit lydsystem forvandles til en sand musikalsk skattekiste.

Highlights

  • 90 x Active square Tesla coils
  • 3 x Active Zirconium Tesla coils
  • 2 x Active Cable coils
  • 2 x 3. Gen Analog Dither-teknologi
  • Kabinet i naturbaseret kompositmateriale
  • Inbygget Ansuz PowerBox

Teknologier og komponenter

Ansuz PowerSwitch er designet med det formål at levere et rent streaming-signal til dit hi-fi-system. For at opnå dette benytter Ansuz sine mest avancerede og banebrydende teknologier inden for støjreduktion og resonanskontrol. Resultatet er, at næsten ingen støj overføres fra PowerSwitch til dine audio-komponenter.

Naturbaseret kompositmateriale til kabinettet

Kabinettets design er en vigtig egenskab hos Ansuz og er udformet for at eliminere lydforvrængning. For at reducere forvrængningen er det nødvendigt at minimere brugen af aluminium i kabinettet. Ansuz’s søsterselskab, Aavik, har testet forskellige materialer og designet et innovativt naturbaseret kompositmateriale, der reducerer den mekaniske påvirkning og hysteresis. Dette giver en tydelig forbedring af lydkvaliteten og er endnu et skridt mod den ultimative musikoplevelse.

Princippet bag Tesla Coils

Kernen i Ansuz Tesla Coils er, at der er to spoler, som er viklet i modsatte retninger – en spole og en modspole. Dette kaldes “en dobbelt inverteret spole”. Begge spoler bærer spænding, og når en af Tesla-spolerne registrerer en spændingsstigning, aktiveres en modstigning for at eliminere støjen. Da støjstigninger primært består af spænding og næsten ingen ladning, er udligningen ganske god, men ikke perfekt. Ved at tilføje flere Tesla-spoler i parallel, øges støjreduktionen, og musikkens renhed og klarhed forbedres betydeligt.

Active Zirkonium Tesla Coils

Baseret på Ansuz’s nysgerrighed omkring forskellige materialers egenskaber, har de implementeret en zirkoniumstang i deres antiluftresonansspoledesign. Denne opgradering af Ansuz’s antiluftresonansspoleteknologi giver en enestående resonanskontrol, der resulterer i en fantastisk musikalsk finesse og et naturligt lydbillede, der er uovertruffen i renhed, præcision og detaljerigdom.

Active Square Tesla Coils

De aktive firkantede Tesla coils er integreret i Ansuz’s printkort – en spole på toppen og modspolen på bagsiden. Princippet er nøjagtig det samme som den aktive Tesla coil og har dermed en større evne til at eliminere støj end de passive Tesla coils.

3. Gen Analog Dither teknologi

En tredje generation af Ansuz analoge dither-teknologi er blevet udviklet. Denne teknologi stammer oprindeligt fra radar, hvor den sikrede et stærkere signal og dermed større rækkevidde. De aktive Tesla coils sender pulserende signaler ved præcist definerede frekvenser, som sendes i antifase. Dette forstærker det musikalske signal betydeligt og eliminerer støjgulvet i baggrunden.

Indbygget Ansuz PowerBox

Ansuz PowerSwitch indeholder Line/Digital-sektionen fra Ansuz PowerBox. Denne sektion overfører og tilføjer endnu mere støjreduceret signal fra Ansuz PowerBox til de mere avancerede serier af Ansuz kabler.

+Læs mere

Specifikationer

Dimensions
272 x 397 x 97 mm
Weight
4 kg
Input
IEC C14 230/110 V
LAN
Output
LAN
Digital

Ansuz PowerSwitch A3

Tilføj til kurv