Forside / Shop / Streaming / Netværks switch / Ansuz PowerSwitch D3

Ansuz PowerSwitch D3

Nyhed

43.500,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
2.175 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 43.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.175 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 43.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Ansuz PowerSwitch D3 – En avanceret netværksswitch til de største musikoplevelser

Ansuz PowerSwitch D3 er designet til dig, der ikke vil gå på kompromis med lydkvalitet og ønsker en ekstraordinær lytteoplevelse. Med en perfekt balance mellem avanceret teknologi og optimale materialevalg, leverer D3 en autentisk og imponerende soundstage, der kommer tættere på en live-optræden end nogensinde før.

D3-modellen tager tingene et stort skridt videre end A3-modellen, og det er med et ganske forudsigelig resultat. Det skyldes, at de benytter sig af megen af den samme teknologi, og derfor vil du opleve, at du får meget mere af det samme. Det vil sige mere dynamik, præcision, klarhed og større og mere autentisk lydbillede. Gør dig klar til at opdage helt nye dimensioner i din musik, du ikke vidste fandtes, og oplev hvordan Ansuz PowerSwitch D3 transformerer dit lydsystem til en sand symfoni af lyd og følelser.

Highlights

  • 90 x Active square Tesla coils
  • 3 x Active Zirconium Tesla coils
  • 2 x Active Cable coils
  • 2 x 3. Gen Analog Dither-teknologi
  • 2 x Anti Arial Resonance coils
  • Kabinet i naturbaseret kompositmateriale
  • Inbygget Ansuz PowerBox

Teknologier og komponenter

Ansuz PowerSwitch er designet med det formål at levere et rent streaming-signal til dit hi-fi-system. For at opnå dette benytter Ansuz sine mest avancerede og banebrydende teknologier inden for støjreduktion og resonanskontrol. Resultatet er, at næsten ingen støj overføres fra PowerSwitch til dine audio-komponenter.

Naturbaseret kompositmateriale til kabinettet

Kabinettets design er en vigtig egenskab hos Ansuz og er udformet for at eliminere lydforvrængning. For at reducere forvrængningen er det nødvendigt at minimere brugen af aluminium i kabinettet. Ansuz’s søsterselskab, Aavik, har testet forskellige materialer og designet et innovativt naturbaseret kompositmateriale, der reducerer den mekaniske påvirkning og hysteresis. Dette giver en tydelig forbedring af lydkvaliteten og er endnu et skridt mod den ultimative musikoplevelse.

Princippet bag Tesla Coils

Kernen i Ansuz Tesla Coils er, at der er to spoler, som er viklet i modsatte retninger – en spole og en modspole. Dette kaldes “en dobbelt inverteret spole”. Begge spoler bærer spænding, og når en af Tesla-spolerne registrerer en spændingsstigning, aktiveres en modstigning for at eliminere støjen. Da støjstigninger primært består af spænding og næsten ingen ladning, er udligningen ganske god, men ikke perfekt. Ved at tilføje flere Tesla-spoler i parallel, øges støjreduktionen, og musikkens renhed og klarhed forbedres betydeligt.

Active Zirkonium Tesla Coils

Baseret på Ansuz’s nysgerrighed omkring forskellige materialers egenskaber, har de implementeret en zirkoniumstang i deres anti arial resonance coils. Denne opgradering af Ansuz’s anti arial resonance coils giver en enestående resonanskontrol, der resulterer i en fantastisk musikalsk finesse og et naturligt lydbillede, der er uovertruffen i renhed, præcision og detaljerigdom.

Active Square Tesla Coils

De aktive firkantede Tesla coils er integreret i Ansuz’s printkort – en spole på toppen og modspolen på bagsiden. Princippet er nøjagtig det samme som den aktive Tesla coil og har dermed en større evne til at eliminere støj end de passive Tesla coils.

3. Gen Analog Dither teknologi

En tredje generation af Ansuz analoge dither-teknologi er blevet udviklet. Denne teknologi stammer oprindeligt fra radar, hvor den sikrede et stærkere signal og dermed større rækkevidde. De aktive Tesla coils sender pulserende signaler ved præcist definerede frekvenser, som sendes i antifase. Dette forstærker det musikalske signal betydeligt og eliminerer støjgulvet i baggrunden.

Indbygget Ansuz PowerBox

Ansuz PowerSwitch indeholder Line/Digital-sektionen fra Ansuz PowerBox. Denne sektion overfører og tilføjer endnu mere støjreduceret signal fra Ansuz PowerBox til de mere avancerede serier af Ansuz kabler.

+Læs mere

Specifikationer

Dimensions
272 x 397 x 97 mm
Weight
4 kg
Input
IEC C14 230/110 V
LAN
Output
LAN
Digital

Ansuz PowerSwitch D3

Tilføj til kurv