Forside / Shop / Streaming / Netværks switch / Ansuz PowerSwitch X-TC 3

Ansuz PowerSwitch X-TC 3

Nyhed

17.250,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
863 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 17.250 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 863 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 17.250 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Ansuz PowerSwitch X-TC 3 – Tag din streamingoplevelse til helt nye højder

Ansuz PowerSwitch X-TC 3 tager din lytteoplevelse til nye højder med den avancerede Zirkonium Tesla Coil, der giver endnu bedre resonanskontrol, og den tredje generation af Dither-teknologi, som åbner op for en endnu mere imponerende lydlandskab. Streaming-signalet præsenteres med en enorm lydscene, hvor flere detaljer i musikken kommer frem.

Highlights

  • 12 x Active square Tesla coils
  • 3 x Active Zirconium Tesla coils
  • 1 x 3. Gen Analog Dither-teknologi
  • Kabinet i naturbaseret kompositmateriale
  • Inbygget Ansuz PowerBox

Teknologier og komponenter

Ansuz PowerSwitch er designet med det formål at levere et rent streaming-signal til dit hi-fi-system. For at opnå dette benytter Ansuz sine mest avancerede og banebrydende teknologier inden for støjreduktion og resonanskontrol. Resultatet er, at næsten ingen støj overføres fra PowerSwitch til dine audio-komponenter.

Naturbaseret kompositmateriale til kabinettet

Kabinettets design er en vigtig egenskab hos Ansuz og er udformet for at eliminere lydforvrængning. For at reducere forvrængningen er det nødvendigt at minimere brugen af aluminium i kabinettet. Ansuz’s søsterselskab, Aavik, har testet forskellige materialer og designet et innovativt naturbaseret kompositmateriale, der reducerer den mekaniske påvirkning og hysteresis. Dette giver en tydelig forbedring af lydkvaliteten og er endnu et skridt mod den ultimative musikoplevelse.

Princippet bag Tesla Coils

Kernen i Ansuz Tesla Coils er, at der er to spoler, som er viklet i modsatte retninger – en spole og en modspole. Dette kaldes “en dobbelt inverteret spole”. Begge spoler bærer spænding, og når en af Tesla-spolerne registrerer en spændingsstigning, aktiveres en modstigning for at eliminere støjen. Da støjstigninger primært består af spænding og næsten ingen ladning, er udligningen ganske god, men ikke perfekt. Ved at tilføje flere Tesla-spoler i parallel, øges støjreduktionen, og musikkens renhed og klarhed forbedres betydeligt.

Active Zirkonium Tesla Coils

Baseret på Ansuz’s nysgerrighed omkring forskellige materialers egenskaber, har de implementeret en zirkoniumstang i deres antiluftresonansspoledesign. Denne opgradering af Ansuz’s antiluftresonansspoleteknologi giver en enestående resonanskontrol, der resulterer i en fantastisk musikalsk finesse og et naturligt lydbillede, der er uovertruffen i renhed, præcision og detaljerigdom.

Active Square Tesla Coils

De aktive firkantede Tesla coils er integreret i Ansuz’s printkort – en spole på toppen og modspolen på bagsiden. Princippet er nøjagtig det samme som den aktive Tesla coil og har dermed en større evne til at eliminere støj end de passive Tesla coils.

3. Gen Analog Dither teknologi

En tredje generation af Ansuz analoge dither-teknologi er blevet udviklet. Denne teknologi stammer oprindeligt fra radar, hvor den sikrede et stærkere signal og dermed større rækkevidde. De aktive Tesla coils sender pulserende signaler ved præcist definerede frekvenser, som sendes i antifase. Dette forstærker det musikalske signal betydeligt og eliminerer støjgulvet i baggrunden.

Indbygget Ansuz PowerBox

Ansuz PowerSwitch indeholder Line/Digital-sektionen fra Ansuz PowerBox. Denne sektion overfører og tilføjer endnu mere støjreduceret signal fra Ansuz PowerBox til de mere avancerede serier af Ansuz kabler.

Med Ansuz PowerSwitch X-TC 3 får du en kompromisløs lydoplevelse, der er resultatet af en perfekt kombination af banebrydende teknologier og materialer. Forbered dig på at blive opslugt af musikken som aldrig før!

+Læs mere

Specifikationer

Dimensions
272 x 397 x 97 mm
Weight
4 kg
Input
IEC C14 230/110 V
LAN
Output
LAN
Digital

Ansuz PowerSwitch X-TC 3

Tilføj til kurv