Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Arcam Solo Uno

Arcam Solo Uno

3.495,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 4500 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Normalpris 6.295,-

Arcam Solo Uno – Forstærker med indbygget streamer

Solo Uno bringer total enkelhed til den komplekse verden af lydstreaming ved at levere en kompakt, stilfuld og elegant streamer med en indbygget forstærker. Med high-end Arcam-lydkvalitet kræver dette system kun to højttalere, Solo Uno og en mobilenhed, der bruger den indbyggede musikapp, der vælges via Apple AirPlay2, Roon Ready, UPnP eller Google Chromecast. Derudover kan Solo Uno automatisk opdateres “over the air” for at give forbedrede fremtidige streamingfunktioner og mange års lyttenydelse.

Highlights:

  • Klasseførende og super effektiv forstærker
  • Stilfuld aluminiumskabinet
  • Et simpelt system, der kun kræver to højttalere, Solo Uno og en app
  • Google Cast, AirPlay 2, Roon Ready, UPnP Streamer
  • MQA-kompatibel
  • Optimeret til lav støj og minimal forvrængning
  • Avanceret lydkredsløb

En tour de force i ren lydkvalitet

Solo Unos separate stereo- og subwooferudgange sikrer en utrolig dynamik, seperation og klarhed. De mekaniske overvejelser er heller ikke blevet overset, hvor særlig det støbte aluminiumskabinet udstråler en minimalistisk stil, som giver en stærk indikation af produktets kvalitet. Forstærkerens avancerede kredsløb er også blevet møjsommeligt optimeret til lav støj og minimal forvrængning. Dette er blevet opnået ved at bruge alle de mange årtiers færdigheder, der er opnået af ingeniørerne på Arcams Cambridge-baserede center.

Arcam Solo Uno sætter frem for alt “musikken først”, og det gør den bedre end stort set alle sammenligning produkter i sin prisklasse på markedet.

Arcam Solo Uno

Tilføj til kurv