Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / Audiovector QR 1

Audiovector QR 1

11.175,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
559 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 11.175 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 559 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.175 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 2399 Kategorier: , Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector QR 1 – Den nye benchmark for sin prisklasse

Med den nye QR 1 har Audiovector lavet en højttaler, der for alvor ryster vores opfattelse af, hvad der er lydmæssigt muligt for så prisvenlig en kompakthøjttaler. Højttaleren byder på en AMT-diskant, der trækker på Audiovectors erfaringer fra deres high-end serier til +70.000 kr., en helt ny membran teknologi og et enestående design. Resultatet er en højttaler, der både lyder utrolig varm, præcis og detaljeret samtidig med, at den er dynamisk og musikalsk.

Highlights

  • Naturlig, flydende, detaljeret og musikalsk lyd
  • Utrolig placeringsvenlig
  • Enkelt og tidløst design
  • Golden Air Leaf Motion Tweeter (AMT-diskant)
  • S-stop filter fjerner hvislelyde
  • Pure piston dual magnet bas driver
  • Ny membran teknologi
  • Akustisk optimeret kabinet

Hvorfor lyd QR 1 himmelsk?

Hvis der er noget, der karakteriserer Audiovector, så er det, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten. Derfor har de også udstyret QR 1 med en fremragende AMT-diskant, der tidligere var forbeholdt de langt dyrere serier, og så har de tilmed monteret et S-stop filter foran den, så alle hvislelyde bliver elimineret. Resultatet er en ekstrem luftig, åben, klar og detaljeret diskant, hvor toppen aldrig nogensinde kommer til at lyde komprimeret. Diskanten har Audiovector monteret med kun tre skruer, fordi de har opdaget, at det er dette antal der skaber mindst mulig interaktion med kabinettet, og derfor giver en renere lyd. Til at sikre at lyden bliver så ren og åben som muligt, har de tilmed fordoblet størrelsen på højttalerens bagkammer, så komprimeringen holdes på et absolut minimum.

Det samme gør sig gældende for mellemtonen/basenheden, der består af en unik 3-lags sandwich membran, som Audiovector selv har været med til at udvikle.  Det særlige ved denne membrankonstruktion er, at den består af to tynde lags aluminium og en letvægtskerne, som gør, at den arbejder perfekt i hele sit frekvensområde. Denne membran har tilmed den fordel, at den ikke farver eller forvrænger lyden.

Når Audiovector selv står for at udvikle deres enheder, så er det muligt for dem at benytte delfiltre, som ikke belaster impedansen, og gør dem sværere at drive for forstærkeren. Derfor kan du få fantastiske resultater med selv en mindre forstærker, når du spiller på alle Audiovectors højttalere, men som med alt andet, så får du de bedste resultater, når du kobler dem sammen med andre kvalitets komponenter.

Et enkelt og tidløst design

I modsætning til de større gulvhøjttalere i QR-serien, så har QR 1 en smal og aflang basrefleksport, som minimerer portstøjen og giver et flot og rent design. Udover højttalerens lille fysiske indtryk, så er QR 1 også klangmæssigt designet til let at kunne integereres i rummet. Det betyder, at højttaleren er lavet til at kunne placeres tættere på bagvæggen end andre højttalere, og derfor lyder QR 1 godt, hvad enten de placeres på standere eller i reolen. En anden fordel er, at højttalerne ikke længere behøves at stå langt ude i rummet for at lyde optimalt, og det gør dem særdeles indretningsvenlige.

QR 1 fås ligesom resten af serien i en flot satinhvid finish, som blender fuldstændig ind i et rum med hvide vægge. Ønsker du at fremhæve højttalerne, så kan du med fordel vælge dem i en flot sort højglans piano eller mørk valnødfiner med ægte træfiner. For QR 1 er så flot, at de ikke behøves at gemmes væk.

Anmeldelser:

HiFi Pig Magazine – klik her.

Hifi4all – klik her.

Stereolife Magazine – klik her.

Audio-Video – klik her.

Hi-Fi Voice – klik her.

+Læs mere

Test af Audiovector QR 1

Specifikationer

FREQUENCY RESPONSE
45 – 45 kHz
GOLD LEAF UPPER LIMIT
105 kHz
TREBLE SYSTEM
Gold Leaf AMT with S-stop
BASS DRIVERS
6” Pure Piston technology
BASS SYSTEM
Q-port bass reflex
PRINCIPLE
2 Way
CROSSOVER FREQUENCIES
3000 Hz
SENSITIVITY
86 dB/W/m
POWER HANDLING
150 W
IMPEDANCE
4 Ohms
DIMENSIONS CM HEIGHT/WIDTH/DEPTH
32,5 x 19 x 23,2

Audiovector QR 1

Tilføj til kurv