Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Audiovector QR 3

Audiovector QR 3

17.600,00 kr. sæt

QR 3 byder på et tidløst og minimalistisk design, og en lydkvalitet som er helt uden konkurrence i sin prisklasse.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
880 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 17.600 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 880 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 17.600 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector QR 3 – Uendelig meget højttaler til prisen

Den nye QR 3 er en slank og kompakt 2½-vejs højttaler, der trodser de fysiske love med sin store, fyldige og detaljeret lyd. Disse højttalere er i stand til at spille utrolig højt uden, at lyden hverken bliver komprimeret eller mangler luft på toppen. Du vil i stedet blive imponeret over, hvordan højttallere med så lille et fysisk fodaftryk kan fylde selv store rum op med en bas, man normalt ikke ser i denne prisklasse. Bassen er nemlig dyb og særdeles dynamisk i modsætning til mange andre konkurrenters, der er mere tynde i basområdet. QR 3 lydprofil gør den til en sand gengiver af musikken og en aldsidig højttalere, der er i stand til at spille al slags musik med en utrolig overbevisning.

The QR3’s lets you discover the unique qualities of the high-end brand Audiovector at an accessible price. Their size and design make these slim columns a great choice if you are looking for something discreet yet very stylish. But the purist will also discover a loudspeaker with a lot of talent! Among other things, the flowing midrange and a direct presentation that gives vocals a clear placement on a wide stage, are things that make these Danes a good entry to the middle segment.” – Jamie Biesemans, FWD.nl

“I started the session with Youn Sun Nah playing the track La Chanson D’Helene and instantly the goosebumps appeared. Her voice is beautiful, the bass is suprisingly rich and detailed. Her vocal creates a clear and sharp conture against the black silent background. The QR 3’s grab you and guide you into the music wether you want it or not. You really feel relaxed with these loudspeakers.” – STEREOPLUS (NO) – Håvard Holmedal.

HIGHLIGHTS:

  • Stor, rumfyldende og fantastisk klangbalance
  • Dyb, dynamisk og præcis bas
  • Bedste allround højttaler i prisklassen
  • Golden Leaf Air Motion Tweeter (AMT2 diskant)
  • Pure Piston Dual Magnet basdriver
  • Nyt stift, let og lyddødt membranmateriale
  • S-stop filter der forhindrer hvislelyde

Meget mere end en større QR 1

Hvis du tænker, at QR 3 blot er en større højttalere med flere enheder end QR 1, så tager du fejl. QR 3 er sin helt egen højttaler, for der er kun enhederne, som den har tilfælles med sin mindre søster. I konstruktionen af QR 3 er der brugt en afstivning, der har ligheder med den, som man ser inde i den langt større og dyrere SR-serie. Her har de lavet en afstivning mellem mellemtonen og basenheden, som er lukket med to skumblokke og skaber en form for akustisk ventil, der gør det muligt at styre bassen inde i kabinettet. Samtidig er der afstivninger lige bagved enhederne, som fikserer dem fuldstændig til kabinettet, hvilket er afgørende for at enhederne kan arbejde optimalt. For at det ikke skal være løgn, så er der yderligere afstivninger nederst i baskabinettet, og det er altså uhørt, at der er foretaget så grundig et kabinetarbejde i denne prisklasse. Dette understreger hvor omhyggelige og nådeløse Audiovector er med deres kvalitet og lyd. De går ikke på kompromis!

Enhederne fuldender værket

Der er en grund til, at Kliforth familien har lagt så mange krafter og tanker i kabinettet – det skaber nemig de optimale arbejdsbetingelser for enhederne, som de selv har været med til at udvikle. Alt Audiovector foretager er nemlig tænkt som en helhed, og det er det, som skaber den perfekte synergi og harmoni, som karakteriserer deres højttalere.

I disse mellemstørrelse højttalere sidder der en Golden Leaf Air Motion Tweeter, som er lavet ud fra Audiovectors specifikationer og løfter højttalerne til et niveau, som var helt utænkeligt for bare få år siden. Bånddiskanten sikrer, at toppen lyder utrolig energisk, medrivende og med rigelig med luft omkring sig. Det hele fremstår krystalklart, hvilket bl.a. skyldes S-stop filteret, som sidder foran diskanten og fjerner alle hvislelyde, og gør at instrumenterne lyder, som de skal. Det gør, at QR 3 har mange af de karaktertræk, som de dyrere SR 1 Avantgarde og SR 3 Arreté har – bare til en fraktion af prisen.

Mellemtonen og basenhederne er også udviklet ud fra Audiovectors ønsker, og de består af to lags aluminium som er adskilt af en skumlim med indre dæmpningsegenskaber. Denne 3-lags sandwich membran gør, at lyden hverken farves eller forvrænges, og det giver en lyd som både er varm, præcis, detaljeret og utrolig dynamisk. Dette driver design kalder Audiovector for sit Pure piston dual magnet bass driver, fordi det får enhederne til at køre som et perfekt stempel i hele sit frekvensområde. Som et resultat af dette design er mellemtonen også i stand til at bevæge sig langt højere op i frekvensområdet end traditionelle aluminiumsenheder, som stopper ved 800 Hz, og det er en stor fordel. Det betyder nemlig, at delefilteret ikke skal aktiveres ved de 800 Hz, som er et af de mest kritiske frekvensområder for vores hørelse, men først skal aktiveres når enhederne krydser de 3kHz.

En anden fordel ved, at Audiovector selv laver specifikationerne på deres enheder er, at de kan lave utrolige simple delefiltrer, og det gør højttalerne langt lettere at drive for forstærkeren. Selv de mindste forstærkerer vil kunne drive QR 3 med et imponerende resultatet, men som med alt andet kvalitet, så vil de kun lyde endnu bedre, når de matches med andre kvalitets komponenter. Match QR 3 med en Naim Uniti Atom, og så har du et seriøst velspillende anlæg de næste mange mange år.

Anmeldelser:

Hi-Fi+ – klik her.

HiFi4all.dk – klik her.

NOVO – klik her.

What Hi-Fi? (India) – klik her.

FWD (NL) – klik her.

Audiovector QR 3

Tilføj til kurv