Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Audiovector QR 5

Audiovector QR 5

- 25 % Rabat

22.800,00 kr. sæt 30.495,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.140 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 22.800 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.140 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 22.800 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 3822 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector QR 5 – En højtydende højttaler med et enkelt design

Målet med QR-serien er at tilbyde den mest avancerede teknologi i en perfekt afsluttet og proportioneret high-end pakke. Det mål er så sandelig nået med den største og bedste udøver i QR-serien – QR 5. Dens perfekt detaljeret og silkebløde diskant leverer uendelig timers musikalsk glæde, som dine øre aldrig bliver udmattet af at lytte til. De nye mellemtone/basenheder er garanti, for en stor, fed og dynamisk lyd, som vil få enhver optagelse til at lyde rigtigt. Hvad angår både ydelse og pris, så har Audiovector igen skabt en højttaler, der er dømt til at blive en ny bestseller. Vi tør godt vove pelsen og sige, at du ikke finder nogen højttalere til prisen, der er en bedre all-round performer til prisen end QR-serien.

The Audiovector QR 5 is a lot of well finished loudspeaker for the money with a relatively relaxed demanour, clean leading edges, and strong bass. Excellent!.” – Hi-Fi+ Editor’s Choice 2020 – Alan Sircom.

Highlights

  • Stor, fyldig og detaljeret lyd
  • Fantastisk all-round højttaler
  • Alsidig systemmatching
  • Golden Leaf Air Motion diskant
  • Pure Piston Dual Magnet mellemtone/basenheder
  • Nyt stift, let og lyddødt membran materiale
  • S-stop filter forhindrer hvislelyde

Bygget på erfaringerne fra high-end serierne

Den nye QR-serie bygger videre på Audiovectors erfaring med stive, lette og lyddøde membraner fra deres SR og R-serie højttalere, og det har resulteret i en helt ny sandwich membran, som Audiovector selv har været med til at udvikle. Den nye membran kombinerer styrken af Aero Space Grade Aluminium med de fremragende indre dæmpningsegenskaber fra blødere materialer. Resultatet er en 3-lags sandwich membrane, som ikke farver lyden og har en utrolig lav forvrængning.

Kombinationen af de nye membraner og den nye Pure pistol dual magnet basenheder gør, at lyden bliver både varm, præcis, detaljeret og samtidig dynamisk og musikalsk. De to tynde lag aluminium med den dæmpende letvægtskerne gør nemlig, at de kører som et perfekt stempel i hele sit arbejdsområde, hvilket der ikke er særlig mange enheder, der kan.

Fordi Audiovector selv står for udviklingen af membraner, så kan de benytte delefiltre, som er langt blidere, end deres konkurrenter. Det har den fordel, at deres filtre ikke belaster impedansen, som vil gøre højttaleren svær at drive for forstærkeren. Det er derfor, du kan sætte selv den mindste Rega forstærker til at drive et sæt Audiovector højttalere og få enestående resultater.

Til at binde hele lyden sammen benytter QR-serien Audiovectors Gold Leaf Air Motion Tweeter (AMT), som er fuldstændig uhørt i dette prisleje. Diskanten er monteret med kun tre skruer, fordi Audiovector har fundet ud af, at det forårsager mindre interaktion med kabinettet, og derfor giver en renere lyd. Samtidig sikrer AMT-diskantens spredelinse bedre spredning end ved domediskanten. Foran bånddiskanten er der placeret et filter, som har ligheder med dem man ser foran mikrofonen i et professionelt optagelsesstudie. Det eliminerer alle hvislelyde, og tilsammen giver alle disse elementer en lyd, der aldrig har lydt mere detaljeret, åben, rumlig, raffineret og musikalsk end nogen anden højttaler i denne klasse.

Lyder alt dette for godt til at være sandt? Så bare læs anmeldelserne længere nede eller kom forbi og lyt. Vi har hele QR-serien til udstilling, og vi demonstrerer dem hellere end gerne for dig.

Udsøgt design og finish

QR 5 er en 3-vejs højttaler med et såkaldt nedadvendt Q-reflex port, som gør den let at integrere i rummet. Og dens mindre søskende gør den ideel, hvis du ønsker det ultimative home cinema system. Selve kabinettet er udført efter Audiovectors høje standarder, for en helt uovertruffen kvalitet.

Designet er tidløst og hylder de klassiske skandinaviske traditioner, som gør, at højttalerne passer perfekt ind til ethvert hjem. Højttalerne findes både i en satinhvid, som næsten vil få højttalerne til helt at forsvinde, hvis rummet har hvide bagvægge. Ønsker du at højttalerne skal træde mere frem i rummet, så findes højttalerne også i en flot højglans piano sort og mørk valnødfiner, og her har Audiovector selvfølgelig kun brugt ægte finer. For det er, hvad Audiovector handler om – kompromisløs kvalitet fra ende til anden!

+Læs mere

Test af Audiovector QR 5

Specifikationer

FREQUENCY RESPONSE
25-45 kHz
GOLD LEAF UPPER LIMIT
102 kHz
TREBLE SYSTEM
Gold Leaf AMT 2 with S-stop
MIDRANGE DRIVERS
6” Pure Piston Mid
BASS DRIVERS
2 x 6” Pure Piston Technology
BASS SYSTEM
Q-port bass reflex
PRINCIPLE
3 Way
X-OVER FREQUENCIES
400/3000 Hz
SENSITIVITY
91 dB/W/m
POWER HANDLING (MUSIC)
280 W
IMPEDANCE
4 Ohms
DIMENSIONS CM HEIGHT/WIDTH/DEPTH
105,7 x 21 x 27

Audiovector QR 5

Tilføj til kurv