Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Audiovector QR 7

Audiovector QR 7

43.125,00 kr. sæt

Delbetaling
1.055 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 43.125 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.055 kr. Samlede kreditomk. 7.486 kr. Samlet tilbagebetaling 50.611 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 8,38%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Audiovector QR 7 – Flagskibet med dynamik og musikalsk overskud. 

QR 7 er Audiovectors nye flagskib i QR-serien, og den er designet med et meget klart formål – den skal gøre det sjovt at spille musik igen! Dens store og levende lyd transporterer dig til dine drømmes koncertsal eller natklub. Der er tale om en utrolig aldsig højttaler, som både giver dig muligheden for at høre alt fra rock til klassisk musik, og dens nedadvendte Q-refleksport gør det muligt at placere den tættere op ad væggen end konventionelle højttalere. Så selvom QR 7 er en stor højttaler, så er de alligevel stuevenlige og i stand til at levere fremragende lyd i selv mindre rum.

“With the QR 7s, I felt I could follow the overlapping lines of every instrument as it descended into an increasingly rich tapestry woven from held notes on the instruments that had preceded it. Tonal warmth was combined with clarity but without confusion.” – John Atkinson, Stereophile.com

HIGHLIGHTS:

  • Stor, fyldig og rafineret lyd
  • Dynamisk og musikalske
  • Fantastisk all-round højttaler
  • Perfekt match til alle solid state og rørforstærkere
  • Golden Leaf Air Motion diskant
  • Pure Piston Dual Magnet mellemtone/basenheder
  • Nyt stift, let og lyddødt membran materiale
  • S-stop filter forhindrer hvislelyde

Kraftfuld og ekstremt raffineret

Mens QR 7 har en enorm, rumfyldende lyd, er det også en ekstremt raffineret højttaler, der er blevet udviklet, konstrueret og håndlavet i Audiovectors hovedkvarter her i Danmark. Den har en dynamisk og musikalsk evne, og så har den det seneste inden for højttalerteknologier for at kunne levere en enestående ydeevne.

QR 7’s imponerende kabinet rummer to massive, luftskiftende 8-tommers drivere og en nyudviklet delefilter, der kombineres for at skabe en hyperdynamisk, neutralt klingende højttaler med et stort og åbent lydbillede. Det er et fuldt 3-vejs system med dobbelte Pure Piston basenheder med sandwich membraner, en 6-tommer mellemtone og Audiovectors hurtige og adrætte Air Motion Transformer diskant. På grund af dens lette impedansbelastning og høje effektivitet på 90,5dB er den letdrevet, og et perfekt match til både solid state- og rørforstærkere. Dette er en højttaler designet til inspirerende og forfriskende lyttesessioner.

Det perfekte valg til… alt?

Et af Audiovectors kendetegn er, at de selv konstruerer deres drivere, og derefter får de bedste leverandører til at bygge dem. På denne måde sikrer de, at de co-designer deres drivenheder i kombination med deres crossovers. Kombinationen af ​en ​lavhysterese talespoleteknologi, store kraftige magneter, stive turbulensdæmpende kurve og sandwichmembraner lavet af to lag aluminium, giver dem en mulighed for at skabe en rigere, klarere og mere levende lyd.

Designet for styrke og elegant æstetik

QR 7’s kabinet er blevet generøst afstivet og lavet af højdensitet hårdttræ (HDF), for at skabe den perfekte kombination af overlegen styrke, lav resonans og elegant æstetik. Diskantens frontplader er fremstillet af et enkelt stykke aluminium i rumfartskvalitet. De er præcisionsbearbejdet, glasblæst, børstet og derefter anodiseret i en smuk wolfram titaniumgrå farve. Det rosaforgyldte dispersionsnet fungerer som et S-Stop-filter og forbedrer driverintegrationen.

QR 7 matcher perfekt sine søskende, og med tilføjelsen af ​​den kraftfulde QR Sub, den detaljerede QR Center og den letplacerede QR-væg kan Audiovector tilbyde et potent og kraftfuldt hjemmebiografsystem.

Audiovector QR 7

Tilføj til kurv