Forside / Shop / Højtaler / Subwoofer / Audiovector R SUB ARRETÉ

Audiovector R SUB ARRETÉ

23.995,00 kr. stk 29.450,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.200 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 23.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.200 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 23.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector R sub Arrete.

” Mere end blot en subwoofer”.

Den nye Audiovector R Arrete sub er langt mere end blot en traditionel subwoofer.
En subwoofer opfattes af mange alene som et redskab til brug i en hjemmebiograf eller blot som en billig genvej til dybbas i et almindeligt to-kanals stereo set-up.
Intet kan dog være længere væk fra sandheden.
De senere år er der i stigende grad opstået en bevidst forståelse for hvad en korrekt konstrueret, og korrekt indstillet sub kan gøre for den musikalske totaloplevelse.
Det være sig i brug med mindre standerhøjttalere såvel som store fuldvoksne gulvhøjttalere.
Det er nemlig ikke blot et spørgsmål om mere bas og dybere basgengivelse, men snarer et spørgsmål om at fremhæve det som i forvejen er tilstede i den eksisterende gengivelse.
Fakta er, at med den rette subwoofer kan ethvert to-kanals stereo system opnå en langt mere fyldig og præsis gengivelse som rækker langt op i mellemtone registeret.

For det første er det vigtigt at man fokusere på en subwoofer af god kvalitet som tillige konstrueret med henblik på stereolyd som sit primære formål.
Dernæst er det altafgørende for det endelige resultat at sub’en er kalibreret korrekt…d.v.s indstillet korrekt i styrke og frekvens.
I modsat fald ender man med den stereotypiske subwoofer som blot står i et hjørne og buldre uden korrekt integration i lydbilledet..Det lyder ikke godt…

Audiovectors nye R sub Arrete er en helt anden positiv oplevelse.
Den er nemlig konstrueret af yderst kompetente fagfolk der i den grad har tænkt to-kanals stereolyd ind i billedet.
Her tilsluttes subwooferen nemlig direkte via din forstærkers udgangsterminaler .
Det gør en massiv forskel for timing og præsision at der her leveres et direkte signal til den fremragende forstærker der er indbygget i R sub Arrete.
På den måde integrereres lyden fra subwooferen nemlig perfekt ind i samspil med de eksisterende højttalere og bliver til et samlet lydbillede. Og så lyder det rigtigt  godt.

Med Audiovectors nye 10″ carbon enheder samt deres velafprøvede forstærkerteknologi, så når man virkelig langt.
Læg så dertil det nykonstruerede kabinet og selvfølgelig deres “freedom” grounding system der i den grad løfter lyden op på et andet plan….
Så er scenen ligesom sat til lydoplevelser langt ud over det sædvanlige .

Vi hos lydsspecialisten inviterer enhver til at komme og høre effekten af en korrekt konstrueret og kalibret Audiovector R sub Arrete.
Gerne i samspil med de nye Audiovector R series gulvhøjtalere eller standerhøjtalere .
Det giver i den grad stof til eftertanke.

 

+Læs mere

Audiovector R SUB ARRETÉ

Tilføj til kurv