Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / Audiovector R1 Signature

Audiovector R1 Signature

24.495,00 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.225 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 24.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.225 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 24.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector R1 Signature – En umanerlig god højtaler

Audiovector R1 Signature er den perfekte kompakthøjtaler til dig, der ønsker at opleve musikken, som den var beregnet til at blive hørt. Selvom der er tale om den mindste model i R-serien, så leverer R1 Signature et overbevisende lydbillede, der både er stort, dybt og usædvanligt musikalsk. Det skyldes, at højtalerne er udstyret med en 1″ Soft Dome diskant og en 6,5″ mellemtone/basenhed, der er specialfremstillet ud fra Audiovectors ønsker. R1 Signature er også udstyret med al den seneste teknologi for at kunne skabe den helt rigtige balance mellem klarhed, detaljer og bas. Disse højttalere er bygget med omhu og præcision, og hver eneste komponent er nøje udvalgt for at sikre en lyd i verdensklasse.

Highlights

  • Low Compression Concept
  • Soundstage Enhancement Concept
  • No Energy Concept.
  • NCS Molecular Realignment
  • Individual Upgrade Concept
  • Flot og tidsløst design

Fremtidssikret og fyldt med avanceret teknologi

En af de største fordele ved Audiovectors højtalere er, at de alle bygger på principperne fra deres referencemodel – R11’eren til 1.500.000 kr. I referencemodellen er der gjort brug af mere end 20 principper, som alle kan findes i varierende grad i Audiovectors øvrige modeller. Det sikrer, at der er en rød tråd i alle Audiovectors højtalere, og de har den helt særlige Audiovector-lyd. I R1 Signature finder du teknologier, som Low Compression, Soundstage Enhancement, No Energy System og Individual Upgrade Concept. Det er innovative teknologier, der betyder, at højtaleren er fremtidssikret og leverer en fantastisk lyd.

Low Compression Concept

LCC er en anden teknologi, der sikrer, at membranerne på højtalerne kan bevæge sig frit under alle slags krævende betingelser. Dette betyder, at dine Audiovector-højtalere altid vil være tro mod det signal, de får – uanset hvor højt og kompliceret materialet er.

Soundstage Enhancement Concept

SEC er en tredje teknologi, der giver dig mulighed for at vælge, hvor du vil være placeret, når du lytter til musik. Dette sikrer, at lydscenen forbliver intakt, uanset hvor du er placeret i rummet. Lyden fylder rummet på en utrolig måde og giver lytteren en realistisk “live sound” oplevelse.

No Energy System

Endelig bruger R1 Signature teknologien No Energy System (NES), som giver enhederne mulighed for at lyde bedst uden at skulle “bære” vægten af højtalerkabinettet, som de er fastgjort til. Dette øger transientresponsen og bidrager til en endnu højere grad af realisme og åbenhed i lydscenen.

Individual Upgrade Concept

Et af de bærende koncepter i Audiovectors program er deres Individual Upgrade, som giver dig mulighed for at opgradere dine højtalere når som helst. Det betyder, at alle Audiovector-højtalere er fremtidssikrede, så du aldrig behøver at frygte, at dine højtalere bliver forældelde.

En kabinetkonstruktion i særklasse

Højtalerkabinettet er konstrueret af et specielt træmateriale, der er ekstremt stift og resonansdæmpende. Dette giver en solid og velafbalanceret base for enhederne, og minimerer uønsket resonans og vibrationer i kabinettet. Højtaleren har også en assymetrisk form, der er designet til at minimere diffraction og sikre en præcis lydgengivelse. En fordel ved den assymetriske form er også, at den tillader et minimalt brug af dæmpningsmaterialer, så energien kan bibevares og dirigeres ud gennem enhederne. Det er det, der er med til at gøre, at Audiovector R1 Signature lyder så dynamiske og autentiske, som de gør. Alle disse teknologier fører til, at R1 Signature leverer en lydgengivelse, som konkurrenterne vil have mere endt svært ved at matche. Den innovative teknologi og avancerede konstruktion sikrer en lyd, der er så tæt på originalen som muligt, og som er fyldt med detaljer og nuancer.

+

Specifikationer

Frequency response​​
42-28 kHz
Sensitivity
87 dB/W/m
Impedance
8 Ohms
Power handling
180 W
Crossover frequencies
3100 Hz
Principle
2-way
Bass System
Bass reflex
Bass/Mid Drivers
6.5“ Carbon
Treble Driver
R Evotech Soft Dome
Dimension (HxWxD)
37 x 19,6 x 29 cm
Audiovector principles
IUC​ Individual Upgrade
LCC​ Low Compression
SEC​ Soundstage Enhancement
NES​ No Energy Storage
Audiovector Carbon Drivers
Titanium Technology Coils
DFF Crossover Technology
Laminated Baffles
Non Parallel Surfaces

Audiovector R1 Signature

Tilføj til kurv