Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Audiovector R3 Arreté

Audiovector R3 Arreté

79.950,00 kr. sæt 84.900,00 kr. sæt

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
3.998 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 79.950 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.998 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 79.950 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector R3 Arreté – Et kompakt vidunder

Audiovector og Ole Klifoth er to navne der vækker genklang hos de fleste enthusiaster verden over, og det er ikke uden grund. Audiovector har i den grad været med til at sætte Danmark højt på verdenskortet, når vi taler om sublim kvalitetslyd fra relativt kompakte højttalere. Grundlæggeren og Chefingenøren Ole Klifoth har udelukkende beskæftiget sig med højtalerkonstruktionen igennem mere end 40 år, og det kan høres. Hver eneste nye og størrere model i Audiovectors serier har altid haft hørbare og vitale lydmæssige forbedringer i forhold til forgængeren, og her er topmodellen R3 Arreté ingen undtagelse!

Forgængeren SR3 AA var allerede en fremragende højttaler, og den regnes stadigvæk af mange som en af de absolut bedste højttalere under 100.000 kr. Dog kostede de kun lidt over det halve. Så hvor meget bedre end sin forgænger, kan den nye R3 Arreté være? Svaret er utrolig meget bedre, og det er imponerende hvor meget Audiovector bliver ved med at kunne presse ud af så kompakt et kabinet og relativt små enheder. For fysikkens love er svære at omgå, og lærerbøgerne siger, at kabinetvolumen og membran areal altid vil spille en afgørende ind på lydens størrelse fylde og realisme. Men Audiovector R3 AA er rystende ligeglad med disse fakta, for den spiller som en stor fuldvoksen gulvhøjtaler, og det er med en autoritet og realisme, der er uhørt i denne klasse.

Hvordan kan det lade sig gøre?

Et godt bud er livslang erfaring kombineret med materialer på højeste niveau. De nye R3 Arreté er udstyret med et nyt optimeret delefilter, spritnye carbonfiber membraner samt et bedre og mere solidt afstivet kabinet med nydesignet airflow. Det bærer utvivlsomt en del af æren for den stærkt vanedannende lydgengivelse, som R3 AA producerer. Læg dertil Audiovectors suveræne R-series AMT diskant og det nye ” freedom” grounding system, og så taler resultatet for sig selv. Og det gør anmeldelserne også, for de har testet og rost de nye R3 Arreté til skyerne.

Vi har alle de nye R3 modeller i butikken og vil med glæde demonstrere dette kompakte stykke livsværk.

Anmeldelser

What Hi-Fi? – klik her.

StereoNET – klik her.

The Absolute Sound – klik her.

LowBeats – klik her.

Audio (DE) – klik her.

HiFi Pig – klik her.

HIGHLIGHTS:

  • Low compression concept gør at membranerne kan bevæge sig frit under selv de mest krævende betingelser. Det gør at højttalerne kan spille ethvert signal og stykke musik med en utrolig troværdig lydgengivelse.
  • Soundstage enhancement concept gør at soundstagen bevares, ligegyldigt hvor du placerer dig. Lyden fylder rummet på en sådan vis, at du føler, du er til live koncert.
  • No energy er en innovation, som forbedrer realismen og soundstagen, da enhederne ikke påvirkes af kabinettes vægt.
  • NCS molecular realignment giver en mere klar og detaljeret lyd, fordi komponenterne fryses ned til -238° C. Det gør, at molekylerne omgrupperes i samme retning, så modstanden reduceres.
  • Freedom of grounding sikrer en ren, præcis og mere realistisk lyd med et lavt støjniveau, ved at fjerne den bevægelsesinduceret forvrængning af og mellem enhederne i højttaleren.
  • Individual upgrade concept gør, at du kan opdatere højttalerne til enhver tid med en forbedret model.
  • Flot og tidsløst design

Yderligere information

Specifikationer

Frequency response​​: 23-53 kHz
Sensitivity: 90.5 dB/W/m
Impedance: 8 Ohms
Power handling: 350 W
Crossover frequencies: 320/2900 Hz
Bass System: Floor bass reflex
Bass/Mid Drivers: 6.5“ Carbon
Treble Driver: R AMT Arreté
Dimension CM (Footprint) Height/Width/Depth: 103,4 x 23 x 36
IUC​ Individual Upgrade
LCC​ Low Compression
SEC​ Soundstage Enhancement
NES​ No Energy Storage
NCS Natural Crystal Structure
FGC Freedom Grounding® Concept
R AMT Arreté
Audiovector Carbon Drivers
Titanium Technology Coils
DFF Crossover Technology
Laminated Baffles
Non Parallel Surfaces
Nanopore Damping Material
Internal Shock Absorbers
Carbon Terminal Plate

Audiovector R3 Arreté

Tilføj til kurv