Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Audiovector R6 Arreté

Audiovector R6 Arreté

229.000,00 kr. sæt 242.900,00 kr. sæt

×

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector R6 Arreté – Den ultimative højtaler til den kræsne musikelsker

Audiovector R6 Arreté er en af ​​de mest avancerede højtalere på markedet, og den kombinerer state-of-the-art teknologier og enestående ingeniørarbejde for at levere en unik lydoplevelse. Hver enkelt højttaler er håndlavet og finjusteret til perfektion for at sikre en imponerende lydgengivelse, uanset om den anvendes til musik eller hjemmebiograf.

Isobaric Compound Bass – Præcis, detaljeret og dyb bas

En af de mest imponerende funktioner i R6 Arreté er den innovative Isobaric Compound Bass (ICB) teknologi. Dette avancerede bassystem består af to håndbyggede basenheder – en 6,5″ intern woofer og en 8″ ekstern nedadrettet woofer, der er koblet sammen ved hjælp af et internt kabinet. Dette skaber en mere kontrolleret og præcis basgengivelse, samtidig med at forvrængning og ineffektivitet minimeres. Den eksterne nedadrettede woofer sikrer, at bassen spredes jævnt i rummet, hvilket skaber en omfattende og fyldig lydoplevelse. Sammen med den interne woofer leverer ICB-systemet en dyb og kraftig basgengivelse, der er velafbalanceret og ikke overskygger de andre frekvensområder.

Voice coils helt uden forvrængning

Audiovector anvender også titanium i deres voice coils, som er et langt bedre materiale end aluminium, der bruges i de fleste højtalere. Brugen af titanium gør det muligt at opnå en præcis og hurtig lydgengivelse, samtidig med at der opnås en høj effektivitet med lav forvrængning. Det skyldes, at titanium er helt fri for hysterese, som er en slags forsinkelsesrelateret forvrængning, men det er aluminium ikke. Det vil altid forårsage hysterese-forvrængning.

Verdens hurtigste diskant

R6 Arreté er udstyret med en “R AMT Arreté” diskant, der er specieltdesignet af Audiovector til at levere en fantastisk højfrekvent ydelse. Diskanten har en imponerende hastighed og detaljerigdom i diskantområdet. Faktisk er diskanten verdenshurtigste, og sammen med dens brede spredning får du en lydoplevelse, der er utrolig præcis og holografisk. Soundstagen får en bredde, dybde, højde, detaljerigdom og naturlighed, der er intet mindre end eminent.

3″ bagudvendt mellemtone for et stort og realistisk lydbillede

For at sikre en sammenhængende og homogen lydgengivelse har R6 Arreté også en 3″ mellemtone , der sender lyden bagud. Dette skaber en stor og åben lydscene, samtidig med at det sikrer, at mellemtoneområdet er velafbalanceret og detaljeret. Teknologien er inspireret af Audiovectors R8 Arreté, og den er med til at gøre, at lyden også bliver mere realistisk og tredimensionel. Med R6 Arreté får du med andre ord mange af teknologierne fra de langt dyrere modeller – bare til en mere overkommelig pris.

En fremtidssikret og højteknologisk højtaler

En af de største fordele ved Audiovectors højtalere er, at de alle bygger på principperne fra deres referencemodel – R11’eren til 1.500.000 kr. I referencemodellen er der gjort brug af mere end 20 principper, som alle kan findes i varierende grad i Audiovectors øvrige modeller. Det sikrer, at der er en rød tråd i alle Audiovectors højtalere, og de har den helt særlige Audiovector-lyd. I R6 Arreté finder du teknologier, som Low Compression, Soundstage Enhancement, No Energy System og Individual Upgrade Concept. Det er innovative teknologier, der betyder, at højtaleren er fremtidssikret og leverer en fantastisk lyd.

Low Compression Concept

LCC er en anden teknologi, der sikrer, at membranerne på højtalerne kan bevæge sig frit under alle slags krævende betingelser. Dette betyder, at dine Audiovector-højtalere altid vil være tro mod det signal, de får – uanset hvor højt og kompliceret materialet er.

Soundstage Enhancement Concept

SEC er en tredje teknologi, der giver dig mulighed for at vælge, hvor du vil være placeret, når du lytter til musik. Dette sikrer, at lydscenen forbliver intakt, uanset hvor du er placeret i rummet. Lyden fylder rummet på en utrolig måde og giver lytteren en realistisk “live sound” oplevelse.

No Energy System

Endelig bruger R6 Arreté teknologien No Energy System (NES), som giver enhederne mulighed for at lyde bedst uden at skulle “bære” vægten af højtalerkabinettet, som de er fastgjort til. Dette øger transientresponsen og bidrager til en endnu højere grad af realisme og åbenhed i lydscenen.

Individual Upgrade Concept

Et af de bærende koncepter i Audiovectors program er deres Individual Upgrade, som giver dig mulighed for at opgradere dine højtalere når som helst. Det betyder, at alle Audiovector-højtalere er fremtidssikrede, så du aldrig behøver at frygte, at dine højtalere bliver forældelde.

En kabinetkonstruktion i særklasse

R6 Arreté har en unik kabinetkonstruktion, som er en vigtig faktor for den enestående lydkvalitet, som højtaleren er i stand til at levere. Kabinetterne er samlet med tykke ikke-resonante vakuumtrykte materialer og er konstrueret med højdensitets træ (HDF) for at sikre den bedst mulige styrke og minimal resonans.

En anden fordel ved R6 Arreté kabinet er dens dråbeform, som er yderligere forstærket med en stærk og tung bagplade. Dette reducerer uønskede kabinetresonanser og undgår stående bølger, som kan forvrænge lyden.

Kabinetterne er yderligere forstærket med interne bjælker og omhyggeligt placerede Nano Pore dæmpningsplader. Disse er strategisk placeret for at minimere uønskede resonanser, og derudover er de med til at give den klare, nuanceret og præcise lydgengivelse, som anmelderne er så begejstret over.

+Læs mere

Test af Audiovector R6 Arreté

Specifikationer

Principle
4.5-way
Frequency response​​
23-52 kHz
Sensitivity
91.5 dB/W/m
Impedance
8 Ohms
Power handling
450 W
Crossover frequencies
100/350/3000 Hz
Bass System
8″ + 6,5” Isobaric Bass Reflex
Bass/Mid Drivers
6.5“ Carbon
Rear Firing Midrange Driver
3” Paper
Treble Driver
R AMT Arreté
Dimension (HxWxD)
123,4 x 27,8 x 43,1
Audiovector principles
IUC​ Individual Upgrade
LCC​ Low Compression
SEC​ Soundstage Enhancement
NES​ No Energy Storage
NCS Natural Crystal Structure
FGC Freedom Grounding® Concept
R AMT Arreté
Audiovector Carbon Drivers
Titanium Technology Coils
DFF Crossover Technology
Laminated Baffles
Non Parallel Surfaces
Nanopore Damping Material
Internal Shock Absorbers
M8 Premium Spikes
Carbon Terminal Plate

Audiovector R6 Arreté

Tilføj til kurv