Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Audiovector R6 Signature

Audiovector R6 Signature

119.500,00 kr. sæt 132.150,00 kr. sæt

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Audiovector R6 Signature – En kraftfuld og sofistikeret højttaler

Audiovector R6 Signature er en fejlfri højttaler, der tilbyder en fremragende lydkvalitet, og et design som både er tidløst og usædvaneligt elegant. R6 Signature’s design er nemlig blevet omhyggeligt forfinet af ingeniører, som har brugt deres mange års erfaring til at producere en højttaler, der leverer mere end blot en audiofils drøm. Med en resonansdød kabinetkonstruktion og strategisk placering af Nano Pore dæmpningsplader, så etablerer Audiovector R6 Signature sig som et akustisk mesterværk blandt andre højttalere.

Lydmæssigt er R6 Signature kendetegnet ved at være dynamisk, delikat, følelsesmæssigt afslørende og en naturlig lydende højttaler med stor sans for detaljer. Denne højttaler er bundsolid, nem at køre og har en imponerende lyd, der vil tilfredstille enhver audiofils behov for både luksus og raffinement. Kabinettets dråbeform er ikke bare utrolig smuk, for sammen med den lamineret bagbaffel reduceres den uønsket støj og de stående lydbølger i kabinettet.

Et andet sted hvor Audiovector udmærker sig er ved deres enheder. I modsætning til mange af konkurrenterne, så nøjes Audiovector ikke med at købe standardenheder fra de bedste og mest respekterede producenter i verden – de konsturerer og beder den bedste danske leverandør om at bygge dem for sig. Der er mange fordel ved det valg, for det gør det muligt for Audiovector at co-designe deres enheder med deres egne crossovers, så de tilsammen danner den perfekte enhed. En anden fordel er, at det gør det muligt at designe langt mere “simple” crossovers, og det har den effekt, at Audiovectors højttalere er langt lettere at drive end mange konkurrenter så som Bowers & Wilkins.

HIGHTLIGHTS: 

  • Dynamisk, naturlig og detaljeret lyd.
  • Underholdende og særdeles musiskalsk.
  • Individual upgrade concept gør at højttaleren kan opgraderes, så du altid er fremtidssikret.
  • Low compression concept sikrer, at membranerne bevæger sig frit under alle slags betingelser, så højttaleren kan spille alt musik med en særdeles troværdig lydgengivelse.
  • Soundstage enhancement concept spreder lyden, så du altid får en stor og sammenhængende soundstage, ligegyldigt hvor du befinder dig i rummet. Samtidig spredes lyden, så du får fornemmelsen af at være til en rigtig live koncert.
  • No energy er en banebrydende innovation, som øger realismen og soundstagen, fordi enhederne ikke påvirkes af kabinetternes vægt.
  • Elegant og tidløst design som samtidig reducerer støj og forvrængninger.

Specifikationer:

Frekvensrespons: 28 Hz – 26 kHz

Sensitivitet: 92,5 dB

Impedans: 8 ohm

Power handling: 450W

Delefilter frekvenser: 100/350/3000 Hz

Princip: 3.5-vejs

Bass system: 8″ + 6,5″ Isobarisk Basrefleks

Mellemtone/basenheder: 6,5″ Carbon

Diskant: R Evotech

Dimensioner (cm): 123,4 x 27,8 x 43,1

Anmeldelser:

Soundrebels (PL) – klik her.

Audiovector R6 Signature

Tilføj til kurv