Forside / Shop / HiFi / Pladespiller / Avid Diva II

Avid Diva II

20.995,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.050 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 20.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.050 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 20.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 4306 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Pris er uden tonearm & pick up

“Så spinner Avid hos lydspecialisten”

Vi hos lydspecialisten har igennem længere tids været på en mission for at finde de helt rigtige pladespillere til vores butik.
Dette har taget sin tid, og har bestemt heller ikke været en helt nem opgave …
For at komme i betragtning til vores produkt-lineup er der nemlig en hel del altafgørende og ufravigelige kriterier som SKAL være opfyldt .
De produkter vi har på hylderne skal være de absolut bedste i deres respektive priskategorier og samtidig skal byggekvalitet og design kunne matche det altafgørende som for os er lydkvaliteten.

“A Very interesting Design”

Engelske AVID er bestemt ikke nybegyndere i branchen…Deres efterhånden lange historie startede tilbage i 1995 hvor chefen Conrad Mas grundlage AVID .
Design-filosofien som dannede grundlaget for deres første og nok mest velkendte produkt “Acutus pladespillereren”, var baseret på en opfattelse at af alle eksisterende pladespillere var designet ud fra forældede grundprincipper som satte store begrænsninger for lydkvaliteten.
Da Acutus pladespillereren blev lanceret i 1999 var den radikalt anderledes og forfriskende, og det tekniske design af denne “mønsterbryder” var dog også opstartet på et fuldstændig blankt stykke parpir…Det gav genlyd i branchen.
Anderledes. Forfriskende og nytænkende. AVID havde dermed deres første succes som i den grad var velfortjent.
Siden er der blevet investeret massivt og løbende i udviklingen af et komplet hi-fi sortiment der indbefatter alt lige fra de velkendte pladespillere til højttalere, kabler og forstærkere.
Her får man virkelig vellyd for hver en investeret krone.

Hos os i lydspecialisten er der store forventninger og tiltro til at markedet for et “fysisk” medie som den analoge pladespiller kun vil forsætte sin stabile fremmarch og udvikling, da mange af os rigtige enthusiaster godt ved at intet slår en virkelig god pladespiller.

AVID pladespillere er virkeligt gode pladespillere…og det til en lige så god og konkurrencedygtig pris som det overhovedet er muligt.
Og så gør det ikke noget at de ser godt ud.

De første pladespillere fra AVID er lige på trapperne, og vi inviterer enhver til at komme forbi vores butik og få en demonstration af disse fremragende og nytænkende “spinnere”.

læs mere

+Læs mere

Avid Diva II

Tilføj til kurv