Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Axxess Forté 1

Axxess Forté 1

37.500,00 kr. stk

Fjernlager

14-21 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.875 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 37.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.875 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 37.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 12415573 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Axxess Forté 1 – En alsidig forstærker med streaming, DAC og headamp

Forté 1 er en del af Axxess serie af streaming-forstærkere, der er designet med alsidighed for øje. Denne entry-level forstærker imponerer med sin enorme funktionalitet, da den både er en streamer, DAC, integreret forstærker og en hovedtelefonforstærker. Det giver dig en utrolig fleksbilitet, hvor du kan tilslutte og afspille lige det du ønsker. Hvad end du vælger som kilde, så er lydkvaliteten den samme – exceptionel til prisen. Med denne serie har Audio Group Denmark haft et formål – at gøre den gode lyd mere “axxessible”, så flere kan nyde de autentiske og emotionelle øjeblikke ved musikken.

En musikalsk og autentisk lydgengivelse

Axxess Forté 1 er udviklet med Audio Group Denmarks velkendte traditioner for støjreduktion og resonanskontrol samt en generel pioner tilgang til teknologisk innovation. Dette sikrer en ægte og autentisk musikoplevelse, og understreger Audio Group Denmarks engagement i at levere Hi-Fi udstyr med uovertruffen musikalsk autenticitet.

Brugervenlig og let at installere

Axxess Forté 1 er let at bruge og installere og kan integreres i enhver hjemme-setup. Med en intuitiv betjening og enkle funktioner giver Axxess Forté 1 dig direkte adgang til autentiske og emotionelle musikalske øjeblikke.

Kraftfuld strømforsyning og lav støjniveau

Kompositionen af ​​musikken kræver vekslende strømkrav på din forstærker. Det stiller store krav til forstærkerens evne til at levere strøm med både præcision og hastighed uden forsinkelse i strømforsyningen. Forsinkelser øger støjniveauerne og skaber en unaturlig lyd. Axxess Forté 1 er designet med en resonant mode strømforsyning for at øge driftsfrekvensen og tillade højere peak power, når musikken kræver det. Støjniveauet i strømforsyningen er meget lavt og reduceres endnu mere af de ultra-lave støjkontroller, der driver de forskellige dele af kredsløbet.

Bevarer den sande signatur af musikken

Udfordringen ved en traditionel multi-bit kreds i en DAC-sektion er at håndtere øget støjforurening og signalforsinkelse, som forvrænger musikken med en uønsket “digital signatur”. Axxess Forté 1 har en 1-bit kreds, der er udviklet internt og bevarer den “analoge signatur lyd”. Med hurtig dataprocessering og følsomhed over for støj sikrer DAC-området i Axxess Forté 1 klarhed og præcision, som beriger musikken med ro.

Ansuz Tesla Coil og dither teknologi

Ansuz Tesla Coil og dither teknologierne er blevet nogle af Audio Group Denmarks mest ikoniske teknologier siden 2011. Derfor er det kun naturligt at implementere disse støjreduktionsteknologier i Axxess Forté 1 for at opnå Audio Group Denmarks sublime performance og enestående kvalitet. I Forté 1 finder du 36 Active Tesla coils, 72 Active Square Tesla coils og 3 Dither kredsløb, som er med til at gøre den til en højkvalitetsforstærker hvad angår både teknologien og ydeevnen.

+Læs mere

Specifikationer

Output power
2 x 100 W in 8 Ohm
Active Tesla coils
36
Active Square Tesla coils
72
Dither circuits
3
Digital input
1 x Toslink optical 1 x BNC S/P DIF 1 x USB B
Output
Pre out – RCA 1 x Speaker output 1 x Headphones – 1/4″ jack
Connectivity
1 x Network – LAN RJ-45 2 x USB A
Analog input
1 x Line – RCA
Dimensions (W x D x H)
370 x 420 x 110 mm
Weight
7,9 kg

Axxess Forté 1

Tilføj til kurv