Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Axxess Forté 2

Axxess Forté 2

56.250,00 kr. stk

Fjernlager

14-21 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
2.813 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 56.250 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.813 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 56.250 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Axxess Forté 2 – En Hi-Fi-forstærker i særklasse

Hvis du er på udkig efter en hi-fi-forstærker, der kan give dig en autentisk og følelsesladet musikoplevelse, så er Axxess Forté 2 et fremragende valg. Axxess Forté 2 er en hi-fi-forstærker, der vil tilfredsstille enhver musikelskers krav til autentisk og følelsesladet lyd. Med dens alsidige og multifunktionelle egenskaber, intuitive kontrolfunktioner og avancerede teknologier er Axxess Forté 2 en forstærker i særklasse. Forté-serien er udviklet af Audio Group Denmark, der er kendt for at levere uovertruffen lydkvalitet og teknologisk innovation. Og med Forté 2 gør de det endnu engang.

En alsidig og nem at bruge forstærker

Axxess Forté 2 er en streamingforstærker, der kombinerer en streamer- og DAC-sektion med en integreret forstærker og en hovedtelefonforstærker. Det gør den alsidig og multifunktionel, og den kan nemt integreres i ethvert hjem. Med dens intuitive og agile kontrolfunktioner er Axxess Forté 2 let at bruge og giver en direkte vej til autentiske og følelsesmæssige musikoplevelser.

Resonant mode power supply for maksimal ydelse

Axxess Forté 2 er designet med en “resonant mode power supply”, der øger driftsfrekvensen og tillader højere topstrøm, når musikken kræver det. Det betyder, at forstærkeren kan levere nøjagtig og hurtig strøm uden forsinkelser, der kan forårsage støj og forvrængning i musikken. Derudover er støjniveauet i strømforsyningen meget lavt, takket være de ultra-lave støjkontroller, der driver de forskellige dele af kredsløbet.

1-bit DAC-kredsløb for ren og klar lyd

Axxess Forté 2 har en 1-bit DAC-kreds, der er udviklet internt, og som bevare den analoge signatur af musikken. Med hurtig data processing og følsomhed over for støj, sikrer DAC-området i Axxess Forté 2 klarhed og præcision, der beriger musikken med ro og harmoni.

Ansuz Tesla Coil teknologi for optimal lydkvalitet

Axxess Forté 2 er udstyret med Audio Group Denmarks velkendte Ansuz Tesla Coil teknologi. Denne teknologi giver en fremragende lydkvalitet og ydeevne, der lever op til Audio Group Denmarks høje standarder. Forté 2 har 72 aktive Tesla coils, 144 aktive firkantede Tesla coils, 4 aktive zirconium Tesla coils og 6 dither-kredsløb, som bidrager til en optimal musikoplevelse.

Axxess Forté 2 er en hi-fi-forstærker, der vil tilfredsstille enhver musikelskers krav til autentisk og følelsesladet lyd. Med dens alsidige og multifunktionelle egenskaber, intuitive kontrolfunktioner og avancerede teknologier er Axxess Forté 2 en forstærker i særklasse.

+Læs mere

Specifikationer

Output power
2 x 100 W in 8 Ohm
Active Tesla coils
72
Active Square Tesla coils
144
Active zirconium Tesla Coils
4
Dither circuits
6
Digital input
1 x Toslink optical 1 x BNC S/P DIF 1 x USB B
Output
Pre out – RCA 1 x Speaker output 1 x Headphones – 1/4″ jack
Connectivity
1 x Network – LAN RJ-45 2 x USB A
Analog input
1 x Line – RCA
Dimensions (W x D x H)
370 x 420 x 110 mm
Weight
7,9 kg

Axxess Forté 2

Tilføj til kurv