Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Axxess Forté 3

Axxess Forté 3

75.000,00 kr. stk

Fjernlager

14-21 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.750 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 75.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.750 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 75.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Axxess Forté 3 – Den ultimative streamingforstærker

Axxess Forté 3 er flagskibsmodellen af Axxess streamingsforstærkere, og den byder på en revolutionerende lydkvalitet til prisen. Forté 3 er udstyret med 2 x 100 watt og hele 108 active tesla coils, 216 sqaure tesla coils, 4 active zirconium tesla coils og 9 dither circuits. Al den teknologi og knowhow der ligger bag Audio Group Denmarks reference serie – Aavik. Med Forté 3 får du en kombination af en streamer, en DAC-sektion, integreret forstærker og en hovedtelefonforstærker, som gør, at du kan nyde musikken på en måde, som du aldrig har oplevet før. Her får du den komplette frihed i et produkt.

Multifunktionalitet og nem installation

Med Axxess Forté 3 er det nemt at integrere musikken i dit hjem. Med dens multifunktionelle egenskaber og intuitive kontrolfunktioner er det en leg at navigere og lytte til din yndlingsmusik. Uanset om du foretrækker streaming eller tilslutning af et eksternt lydkilde, er Axxess Forté 3 designet til at imødekomme alle dine musikalske behov.

Resonant mode power supply – for en mere præcis og naturlig lyd

For at opnå en præcis og naturlig lyd kræver det mere end bare en kraftfuld forstærker. Axxess Forté 3 benytter sig af den nyeste resonant mode power supply-teknologi, som øger driftsfrekvensen og tillader højere peak power, når musikken kræver det. Det sikrer, at din musik ikke forvrænges og forbliver tro mod dens oprindelige lyd.

1-bit DAC-kredsløb – bevarelsen af den oprindelige lyd

Mange traditionelle DAC-kredsløb lider af støjforurening og signalforsinkelse, hvilket kan resultere i en unaturlig “digital signatur”. Axxess Forté 3’s 1-bit DAC-kredsløb er dog udviklet in-house og bevarelsen af “analog signatur” sikres. Den hurtige data-processering og insensitivitet over for støj sikrer en klar og præcis lyd, som giver en unik og autentisk oplevelse.

Ansuz Tesla Coil – for en lyd i verdensklasse

Audio Group Denmark er kendt for sin banebrydende tilgang til teknologisk innovation og Ansuz Tesla Coil-teknologi er ingen undtagelse. Med Ansuz Tesla Coil-teknologi i Axxess Forté 3 er støjniveauerne reduceret til et minimum, og du kan opleve en lydkvalitet i verdensklasse.

Oplev musik på en ny måde med Axxess Forté 3 – den ultimative streamingforstærker, der giver dig mulighed for at nyde musik i dens reneste og mest autentiske form.

+Læs mere

Specifikationer

Output power
2 x 100 W in 8 Ohm
Active Tesla coils
108
Active Square Tesla coils
216
Active zirconium Tesla Coils
4
Dither circuits
9
Bottom copper plate
Yes
Digital input
1 x Toslink optical 1 x BNC S/P DIF 1 x USB B
Output
Pre out – RCA 1 x Speaker output 1 x Headphones – 1/4″ jack
Connectivity
1 x Network – LAN RJ-45 2 x USB A
Analog input
1 x Line – RCA
Dimensions (W x D x H)
370 x 420 x 110 mm
Weight
7,9 kg

Axxess Forté 3

Tilføj til kurv