Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Cambridge Audio Evo 150

Cambridge Audio Evo 150

18.995,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
950 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 18.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 950 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 18.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 44855123 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Cambridge Audio Evo 150 – Fremtidens Hi-Fi, idag.

Med Evo 150 bliver du bragt ind i fremtiden lydmæssigt. Med den enestående Hypex NCore Klasse D-forstærker og den klasseførende StreamMagic streamingsplatform ombord, så kræver det blot set sæt højtalere, og så er du klar til at nyde musikken i ægte Hi-res. Alt sammen fra én elegant og diskret boks. Og takket være dens serie af digitale og analoge indgange samt dens højkvalitets digital-til-analog-konverter kan Evo være hjertet i dit hi-fi-system i mange år fremover.

Highlights:

  • Enkel at bruge og fremragende lyd
  • Rig dynamik, enorm lydbillede og fuldstændig kontrol
  • Kompatibel med alle formater, fra vinyl til digital streaming og alt derimellem
  • Talrige digitale og analoge indgange til brede systemmuligheder
  • Kraftig nok til at drive de fleste højttalere uden problemer

Alt-i-én enkelhed – Tilføj bare højttalere

Ved at kombinerer streaming og en højkvalitets forstærker i én boks, så behøver Evo 150 kun ledninger til lysnettet og højtalerne for at kunne levere en lydkvalitet, der har høstet den international anerkendelse. At streame musik fra Evo betyder at sige farvel til metervis af tilslutningskabler, og velkommen til en utrolig intuitiv og funktionel måde at lytte til musik på.

Nem at sætte op, nem at bruge

Det kunne ikke være enklere at komme i gang med Evo 150. Sæt Evo 150 i stikkontakten og kobbel ledningerne fra dine højttalere i den. Åben derefter for dine streamingtjenester og opret forbindelse til Evo’en ved hjælp af appen, Bluetooth eller dens indbyggede streamingservicesupport. Vælg en sang, tryk på play og juster lydstyrken efter din smag. Det er musik gjort nemt.

Tilslutninger der passer til dine behov

Takket være dens mange digitale og analoge indgange er Evo klar til, at du kan tilføje dine yndlingskilder – f.eks. en pladespiller eller en cd-afspiller – og bygge et bredere system. Du kan endda tilslutte dit tv’s HDMI ARC-udgang til Evo’s ARC-indgang, og så er du klar til store biografoplevelser.

Uanset hvor din musik kommer fra, så vil Evo få den til at lyde bedst muligt.

+Læs mere

Cambridge Audio Evo 150

Tilføj til kurv