Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Cambridge Audio EVO 75

Cambridge Audio EVO 75

16.995,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
850 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 16.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 850 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 16.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5658 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Cambridge Audio Evo 75 – En sublim forstærker med streaming og enestående design

Cambridge Audio Evo 75 er det ultimative musikanlæg, der bringer dig lige ind i fremtiden. Det leverer en utrolig Hi-Fi-lydkvalitet, der vil overgå dine forventninger. Med Evo 75 får du Hypex NCore Class D-forstærkning på 2 x 75 watt, og den enestående StreamMagic-streamingplatform i en elegant og diskret enhed. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte dine højtalere, og så kan du nyde fantastisk lydkvalitet i ægte hi-res opløsning.

Highlights

  • Simplicitet møder ydeevne – din komplette lydløsning i en enkelt boks
  • Fremragende lyd – den rene essens af mere end 50 års hi-fi-ekspertise
  • Optimeret til at give det bedste fra dine foretrukne streamingtjenester
  • Premium materialer, tidløst design – og fuld af tilslutningsmuligheder
  • Let at sætte op, let at bruge – elegant kontrolapp og højopløst display

En forstærker der matcher dine behov

Evo 75 er udstyret med et utal af digitale og analoge indgange, samt en høj kvalitets DAC, hvilket betyder, at det kan fungere som hjertet i dit Hi-Fi-system i mange år fremover. Du kan tilføje alle dine yndlingskilder og bygge et bredere system takket være Evo’s alsidige tilslutningsmuligheder. Selv video kilder kan være med – tilslut blot din TV’s HDMI ARC-udgang til Evo’s ARC-indgang.

Nem at opsætte – nem at bruge

Det er nemt at opsætte og bruge Evo. Du skal blot tilslutte forstærkeren til din stikkontakt og koble kablerne fra dine højttalere til den. Derefter skal du blot tænde for din foretrukne streamingtjeneste på din smartphone eller tablet og forbinde den til Evo via appen, Bluetooth eller Evo’s indbyggede streamingtjeneste support. Vælg en sang, tryk på afspil og juster lydstyrken til din smag.

Streaming med enestående lyd

StreamMagic-appen tilbyder omfattende kontrol af hele Evo-systemet samt adgang til verdens mest populære og højeste kvalitet musikstreamingtjenester. Det er let at bruge og stabil, så Evo vil gøre præcis, hvad du vil have det til, hurtigt og nøjagtigt, uanset hvor du er i dit hjem.

Evo tager Bluetooth-streaming til det næste niveau ved at bruge aptX HD Bluetooth, som er trådløs, high-definition musikstreaming med fejlfri transmission og utroligt realistisk og overbevisende lyd. Det er enkelt og nemt at streame musik via Bluetooth, og Evo har ingen af de kompromiser, der ofte følger med trådløs lyd.

Evo bruger kun de bedste komponenter – heriblandt en ESS Sabre 32-bit højopløsnings DAC, der er blandt en af de bedste på markedet. Cambridge Audio har trukket på mere end 50 års ekspertise for at kunne skabe Evo 75, og resultatet er “Great British Sound”. Inden for Hi-Fi verdenen er denne lyd, noget af det mest anerkendte og eftertragtet, der findes.

Nem og intuitiv betjening

Evo er nemt og intuitivt at betjene, uanset om du bruger den fulde fjernbetjening, den enkle og elegante betjeningsapp eller de fysiske kontroller og den store, lyse og detaljerede skærm på dens frontpanel. Det har også en 3,5 mm udgang til hovedtelefoner og fungerer som en Bluetooth-sender, så hvis du foretrækker at lytte til musik på trådløse hovedtelefoner, har Evo også dig dækket. Med Cambridge Audio Evo 75 får du det ultimative musikanlæg, der leverer fremragende lyd og en høj brugervenlighed.

+Læs mere

Specifikationer

Power output
75W into 8 Ohms
Amplification
Class-D Hypex Ncore®
DAC
ESS Sabre ES9016K2M
Frequency Response
20Hz – 20kHz +0/-3dB
Analogue audio inputs
1 x RCA
Digital audio inputs
1 x TOSLINK optical, 1 x S/PDIF coaxial, 1 x TV ARC, Bluetooth (integrated)
Bluetooth
4.2 A2DP/AVRCP supporting SBC, aptX and aptX HD codecs
Compatibility
Toslink optical: 16/24bit 32-96kHz PCM only S/PDIF coaxial: 16/24bit 32-192kHz PCM only, Bluetooth: 4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD (24bit 48kHz) UPnP, Local USB media, Airplay 2, Chromecast built-in, Internet Radio, Spotify Connect, TIDAL, MQA, Qobuz, Roon Ready, ARC: 16/24bit 32-192kHz PCM only, Deezer
Audio formats
ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x256), WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC+, OGG Vorbis
Outputs
Speakers, 3.5mm headphone, Preamp Output, Subwoofer Output, Bluetooth: 4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD
Ethernet
IEEE 802.3, 10 Base-T or 100 Base-T
WI-FI
Dual Band 2.4/5gHz
Max power consumption
400w
Standby power consumption
<0.5w
Dimensions (W x H x D)
317 x 89 x 352mm
Weight
5.0 kg

Cambridge Audio EVO 75

Tilføj til kurv