Forside / Shop / HiFi / CD-afspiller / Cambridge Audio Evo CD

Cambridge Audio Evo CD

9.475,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
474 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 9.475 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 474 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.475 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 57292142 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Cambridge Audio Evo CD – En sublim CD-transporter med de allerbedste komponenter

Cambridge Audio Evo CD er en kompakt CD-transporter, der er specialudviklet til at samarbejde eksklusivt med alt-i-en forstærkerne EVO 75 og EVO 150. Den deler det samme smukke design, er fremstillet af de samme førsteklasses materialer og er konstrueret med de samme strenge standarder. Evo CD er i stand til at udtrække hver eneste musikalske detalje fra dine CD’er, som den sender ubesværet videre til din Evo forstærker. Din CD-samling er nu klar til at blive en del af Hi-Fi-udviklingen.

Highlights

  • Højkvalitets CD-transport – designet eksklusivt til Evo alt-i-en-forstærker
  • Specialdesignet S5 Servo – perfekt diskhastighed og fejlfri afspilning
  • Tilpasset digitalt output til Evo – for ren digital lydsignal og hentning af albumkunst til visning på Evo
  • Gapless afspilning – ideelt til klassiske værker og live albums
  • Akustisk dæmpet metalchassis og CD-bakke – isolerer komponenter for optimal musikalsk ydeevne
  • Udskiftelige sidepaneler – til at matche din Evo alt-i-en-forstærker

Præcision i topklasse

Evo CD bruger Cambridge Audio’s nye S5 Servo, en opgradering af den anerkendte S3, som findes i CXC. Med dens forbedrede hastighedspræcision og evne til at hente informationer, er der tale om en ganske markant opgradering i forhold til dens forgænger. Evo CD bruger ikke et flerformåls-drev, men et specialdesignet stykke teknik med det eneste formål at afspille lyd-CD’er med fejlfri præcision.

En CD-afspiller til de store lydoplevelser

Det anodiserede aluminium, der omgiver Evo CD’s præcisionskomponenter, matcher ikke kun Evo’s formålfulde design, det bidrager også til dets ydeevne. Den akustisk dæmpede metalchassis og -bakke sikrer, at intet forstyrrer signalet, når det videresendes til Evo forstærkernes DAC via det enkelte specialfremstillede “Evo Link” udgangskabel.

Et tidløs design

Designet eksklusivt til at passe sammen med Evo deler Evo CD de samme førsteklasses materialer og dimensioner, så den kan placeres under eller ved siden af alt-i-en-afspilleren. Valget er dit, ligesom beslutningen om, hvilken af de to typer sidepaneler du ønsker. Sammen har Evo og Evo CD en selvsikker stil, der anerkender Cambridge Audio’s arv, men også ser fremad mod fremtiden.

Form og funktion

Evo CD har kun ét formål: at dreje CD’er og sende præcis musikinformation videre til Evo. Dette tillader et minimalistisk design – med kun én knap på frontpanelet til at åbne/lukke den metalbeklædte CD-bakke. Alt andet betjenes via Evo’s fjernbetjening eller StreamMagic-appen på din smartenhed. Albumkunst og sporinformation vises smukt på Evo’s 6,8″ farveskærm.

Bygget til at holde

Da Evo CD er konstrueret af nøje udvalgte og ukompromitterede materialer, er den lige så robust som den er flot. For eksempel blev den fulde metal-CD-bakke og mekanisme valgt for stabilitet, effektivitet og lang levetid. Ligesom din CD-samling vil Evo CD stå tidens prøve og låse musikken og minderne fra disse albums op i mange år fremover.

+Læs mere

Specifikationer

Output
Custom connection to main Evo unit
Compatibility
CD-DA, CD-R, CD-RW only
Maximum power consumption
20W
Standby power consumption 
<0.5W
Dimensions (W x H x D)
317 x 89 x 352mm
Weight
5 Kg

Cambridge Audio Evo CD

Tilføj til kurv