Forside / Shop / Black Friday / Strøm & Kabler / Chord ChordMusic Analogue XLR

Chord ChordMusic Analogue XLR

Ikke på lager

60.000,00 kr. sæt 75.000,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 60.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 60.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 97913581 Kategori: Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

ChordMusic Analog XLR – Ekstraordinær klarhed og neutralitet

ChordMusic XLR kablet har den samme ekstraordinære kombination af klarhed og neutralitet som resten af serien. Så ligesom ChordMusic DIN- og RCA-kablerne, vil det bringe dit tættere på et hvert stykke musik, du spiller, og bringe et niveau af musikalsk sammenhæng, der kan chokere enhver. Her kommer du helt tæt på musikkens poesi, for kabler kommunikere alle kunstneres intentioner og følelser klart og tydeligt.

Hvis dit system har både XLR- og RCA-stik, så opfordrer vi dig til at prøve begge typer. ChordMusic skulle lade dig høre forskellene i ydeevne mellem RCA- og XLR kablerne tydeligere og mere musikalsk end noget andet kabel. Det skal være nemt at bestemme, hvilken et kabel, du foretrækker.

ChordMusic har et unikt isoleringsmateriale, der kaldes Taylon®. Materialet er designet som en forbedring af den meget brugte PTFE. Taylon® er fasestabil, og den stabilitet kombineret med deres unikke Super ARAY-geometri betyder, at de kan tage kabelydelsen til et helt nyt niveau.

Monteret med Chord Company ChorAlloy™-belagte stikben.

Chord ChordMusic Analogue XLR

Tilføj til kurv