Forside / Shop / Tilbud & Demo / Chord ClearwayX højtalerkabel 2x4m

Chord ClearwayX højtalerkabel 2x4m

3.040,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 2263-1 Kategori:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Chord ClearwayX Højtalerkabel – Prisvindende kabel med neutralt, åbent og harmonisk lydbillede

Chord ClearwayX højtalerkabel byder på en imponerende ydeevne til en fordelagtig pris. Kablet er en efterfølger af det prisvindende Chord Company Clearway højtalerkabel, der har vundet WHAT HIFI? prisen som Bedste Højtalerkabel i 2015, 2016 og 2017. ClearwayX benytter en intelligent kombination af materialer til at producere et højtalerkabel med en ydeevne, der normalt ville koste langt mere. ClearwayX anvender også 14 AWG flertrådet oxygenfri kobberledere, som bringer kontrol og definition til enhver højtaler.

Forbedret med XLPE-isolering

Ydeevnen er for nylig blevet betydeligt forbedret ved at ændre isolationen fra FEP til XLPE, hvilket også har ført til det nye navn. Valget af isolation har en dybdegående effekt på et højtalerkabel og bidrager til dets neutralitet. Det forkerte valg af isolation kan resultere i uønsket farvning af lyden.

Lederne er arrangeret i en tvundet par-konfiguration, inden en blød PVC-indvendig jakke påføres. Dette hjælper med at minimere mekanisk støj og skaber også afstand mellem de tvillinge-modsatte folieskærme i forhold til lederne.

Skærmning af et højtalerkabel bringer subtile nuancer frem, der får musikken til at blomstre. ClearwayX kan transformere din systems ydeevne, især når det kommer til sammenhæng og timing. Det vil lade dig dykke endnu dybere ind i din yndlingsmusik.

Chord ClearwayX højtalerkabel 2x4m

Tilføj til kurv