Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / Chord Epic Power Cable 1,5m

Chord Epic Power Cable 1,5m

6.250,00 kr. stk

Oplev forskellen med Chords Aray teknologi som giver dig en meget renere strøm til dine enheder og system. Teknologien var tidligere forbeholdt Chords flagskibsprodukter, hvilket siger noget om, hvor kompetent dette kabel er.

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
313 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 6.250 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 313 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.250 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5509 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Chord Epic Power Cable – Ren strøm til dine enheder

Det nye Epic Power cable er håndlavet i Wiltshire-fabrikken, hvor den drager fordel af den unikke Aray-teknologi, intern og ekstern PVC isolering med høj mekanisk dæmpning og et dobbeltlags flet og folie skjold for en effektiv beskyttelse mod højfrekvent støj. Alt sammen giver en hørbar forbedring af lyden, hvor du især lægger mærke til den større ro, dynamik og forbedret soundstage. Instrumenterne står simplethen skarpere og er meget nemmere at lokalisere.

Epic Power er afsluttet med en ydre vibrationsdæmpende kappe med en høj tæthed og leveres med højspecifikke 10- eller 16-amp IEC-stik. Kablet fås i længder på 1, 1,5, 2 og 3 meter, men kan tilpasses til lige den længde og afslutning som du ønsker ved særskilt bestilling. Epic Power indgår i den bredere Epic-serie, som tilbyder digitale og analoge sammenkoblinger, højttalerkabler plus specialprodukter, herunder HDMI AOC, XLR og DIN-kabler.

kan bestilles i længde efter ønske, pris pr. ekstra meter 2500,- dkr.

Chord Epic Power Cable 1,5m

Tilføj til kurv