Forside / Shop / Kabler & Strøm / Støjdæmpning / Chord GroundARAY

Chord GroundARAY

4.495,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
225 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 4.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 225 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 4.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Chord GroundARAY – Effektiv støjreduktion til dit Hi-Fi

GroundARAY er en næste generation af højfrekvent støjreduktionsenhed, der forbindes til ubrugte stik på hi-fi og/eller audiovisuelt udstyr, hvilket giver en lavimpedans rute for HF-støj at passere igennem, hvilket direkte forbedrer støjbunden i ‘ værtsprodukt.

GroundARAY er et cylindrisk design lavet af præcisions CNC-bearbejdet tykvægget aluminium; selve de tykke vægge forhindrer enheden i at bidrage med HF-støj. Tilgængelig i flere termineringsmuligheder, inklusive USB A, RCA, DIN, XLR, BNC, RJ45, HDMI, til en bred vifte af digitale og analoge enheder, GroundARAY drager fordel af fem separate støjreduktionssystemer, der alle arbejder på tværs af forskellige HF-støjområder og arbejder parallelt for at omdanne uønsket HF elektrisk støj til varme.

De avancerede teknologier giver en rute med meget lav impedans og høj båndbredde, som HF-støj kan passere ind i, og effektivt ‘trække’ støj fra værtsudstyrets signaljord.

GroundARAY: bygget fra bunden

Hver GroundARAY er omhyggeligt bygget i hånden på Chord Companys Wiltshire-fabrik, inklusive selve systemkomponenterne. GroundARAY består af en række absorptionsenheder, der er forbundet med et meget avanceret dobbelt ultra-højbånds-konnektorsystem. Konnektorerne er lavet til en meget høj standard, hvilket kræver tidskrævende håndmontage af fabriksteknikere.

Hver GroundARAY cylinder er fyldt med et omhyggeligt udvalgt materiale for at dæmpe støj. Den endelige samling låses derefter på plads for at reducere eventuelle effekter fra akustiske vibrationer.

GroundARAY’er er mest effektive, når de bruges på tværs af flere enheder i et system. Enhederne sættes ganske enkelt ind i eksisterende tomme stik og kan bruges individuelt eller i multipler, såsom på tværs af venstre og højre udgange osv. Med DAC’er og streamere kan GroundARAY’er bruges med ubrugte digitale indgange; projektorer og skærme kan også drage fordel af de støjreducerende effekter.

+Læs mere

Chord GroundARAY

Tilføj til kurv