Forside / Shop / HiFi / DAC / Chord Mojo 2

Chord Mojo 2

3.745,00 kr. stk

Fjernlager

3-6 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 5639 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Chord Mojo 2 – Den nye benchmark for bærbar lyd!

Med den nye Mojo 2 har Chord Electronics lanceret verdens første tabsfrie DSP, som sætter en helt ny standard for bærbar lydkvalitet. Igen. I de næsten 7 år der er gået siden dens forgænger blev skabt har Rob Watts, revurderet, omtænkt og omkonstruret den orginala DAC/hovedtelefonforstærker med banebrydende og verdensførende teknologi.

HIGHLIGHTS:

  • Uhørt transparans
  • Livlig, rumlig, dynamisk og åben lyd
  • UHD DSP
  • Fremragende volumenkontrol
  • Stor kontrol og frekvensområdet
  • Perfekt til både bærbar og desktop brug
  • 4 Digitale indgange
  • Lang batterilevetid
  • Effektiv opladning

Nye teknologier og funktioner

En af de mange nye funktioner som Mojo 2 nyder godt af, er den revolutionerende og tabsfrie DSP, som er den første af sin slags i verden. Denne innovative “UHD DSP” er fuldstændig gennemsigtigt, og det muliggør omfattende tonejusteringer på tværs af frekvensområdet helt uden af forringe lydkvaliteten. Det gør, at Mojo 2 er kompatibel med det store udvalg af hovedtelefoner, der er i dag, uanset deres type og lydsignatur. Samtidig gør det den fleksibel med forskellige kildekomponenter og digitale filtyper.

En anden ny funktion er menusystemet, som nu kan navigeres via en fjerde knap, og bringer en mute-funktion, fire-indstillingers crossfeed-justeringer, en låseknapfunktion til rejserne, plus de fuldstændig tabsfrie tonekontroller med sig.

For endnu bedre funktionalitet har Mojo 2 tilmed fået hele fire digitale indgange, takket være en ny USB-C indgang. USB-C findes sammen med optisk, koaksial og micro USB, og to 3,5mm mini-jakc hovedtelefonudgang giver op til to personer mulighed for at lytte samtidig. Det gør den perfekt til de lange flyrejser.

Bedre batteri og opladning

Mojo 2 byder også på et meget bedre batteri, som kan oplades langt hurtigere og med hele 75 % mindre strømtab. Det giver en langt køligere og mere effektiv opladning, og en bedre batterilevetid som nu er oppe på otte timer.

Mojo 2 “Intelligente Desktop-mode”-teknologi er også blevet forbedret, og har nu et isoleret batteri og en redesignet PSU, som understøtter den batterifrie drift uden nogen tab af lydkvalitet.

Forbedret gennemsigtighed

Den nye DAC/hovedtelefonforstærker er nu også blevet DC-koblet med en digital DC-servo. Det nyder godt af et forbedret WTA-filter, som tilbyder hele 40.960 tap ved hjælp af 40 DSP-kerner. Denne term er en indikator for, hvor komplekst interpolationsfilteret er, og derudover er der også en forbedret støjformer, som giver større dybde- og detaljeopfattelse og lavere forvræning og støj. De nye koblingskondensatorer gør også, at det har været muligt at opnå en langt større neutralitet.

Verdens første UHD DSP

Den nye fuldt gennemsigtige UHD DSP tilbyder en nøjagtig, som ingen andre DSP’ere er i stand til. Den bruger 104-bit brugerdefineret DSP-kerne, der kører ved 705/768kHz, og har en omfattende intern støjforming, som gør det muligt at levere en fuldstændig gennemsigtighed ved at bevare filtreringen af ultrasmå signaler.

De unikke UHD DSP gør det også muligt at finjustere på tværs af hele frekvensområdet med 18 trins justering pr. frekvensområde (lavere bas, mellemtone, lavere diskant og højdiskant). Volumenkontrollen er også forbedret fra +18 dB til -108 dB, og en ny crossfeed-funktion med fire indstillinger bringer pludselig de samme rumlige effekter med sig, som man oplever, når man lytter til højttalere.

Med Mojo 2 har Chord Electronics overgået sig selv igen, og hvis du er på udkig efter den allerbedste DAC/hovedtelefonforstærkere på markedet, så bør du unde dig selv og høre Mojo 2.

Køb Poly til din Mojo 2 her.

+Læs mere

Chord Mojo 2

Tilføj til kurv