Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømskinne / Chord PowerHAUS

Chord PowerHAUS

10.000,00 kr. stk 20.000,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
500 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5606 Kategorier: , Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Chord PowerHAUS – Mindre støj, mere musik

Chord’s nye high-end strømskinne findes i to forskellige varianter – S6 (Studio) og M6 (Master) som er deres flagskibsmodel. Disse strømskinner er resultatet af en af de længste produktionsudviklingsfaser, som Chord nogensinde har gennemført, og det siger noget om al den energi, som der er lagt i disse produkter. Og det kan både høres og ses. Chord er lykkes med at skabe et mageløst produkt, der er fuldstændig kompromisløs, når det kommer til både design, funktionalitet byggekvaliteten. For dig betyder det, at du endelig kan udnytte det fulde potentiale af dit system, hvor lyden vil blive langt mere dynamisk, åben og detaljeret, fordi støjen bliver fjernet fra elnettet. Med PowerHAUS sat til systemet vil det opleves som, at der endelig kommer hul igennem til musikken, som flyder langt lettere og er mere harmonisk. Baggrunden bliver sortere, og det gør at alting træder krystalklart frem, og du drages mod dine yndlingskunstnere på en hidtil uset og meget intim måde. Og det bedste af det hele? PowerHAUS er bygget på sådan en måde, at den kun har alle fordelene og ingen af ulemperne, som der traditionelt er ved mange strømskinner.

HIGHLIGHTS:

  • Giver større dynamik, lydbillede og åbenhed
  • Bedre detajlering og mere “levende” musikoplevelser
  • Håndbygget i England af ægte musikelskere
  • Fri for ikke-essentielle og støjende komponenter
  • Unik Chord ARAY-teknologi der fjerner højfrekvent og jordstøj
  • Beskyttelse mod RFI gennem stærkt afskærmede ARAY-ledninger
  • Robust aluminiumskabinet der forhindrer mikrofoni
  • Kraftig 16A astrømindgang
  • Designet ved hjælp af de bedste materialer og 40 års hifi-erfaring
  • Skab til kræsne audiofile verden over

HAUS – Hybrid, Aray, Ufiltreret, Strømforsyning

PowerHAUS er baseret på et originalt design, som består af en seksvejs distributionsenhed, som begyndte allerede helt tilbage i 2003. Her har deres mangeårige forskning vist, at den bedste ledningskonfiguration er helt at undgå stjerneledninger, og i stedet lave tre isolerede “bus bars”, som kører parallelt og dermed begrænser kontakten til hinanden og reducerer den højfrekvente støj. Samtidig gør adskillelsen af jordbusbaren fra live og jorden, at det er muligt at opnå yderligere lydkvalitetsforbedringer.

Som navnet antyder, så står HAUS for hybrid, aray og ufiltreret strømforsyning, og her tilbyder M6 den bedste ydeevne af de to strømskinner. Den bruger tre hybride MainsARAY, som er monteret parallelt i stedet for i serie, specielt udvalgte og kraftige højkvalitetskabler, og fatninger der ikke kun er valgt for deres pålidelighed, men også deres lyd. Det gode ved denne løsning er, at strømmen leveres helt uden filtrering, og det er en stor fordel, da filtre ofte har den negative sideeffekt, at de hæmmer dynamikken. I stedet for du en stabil og pådelige forsyning af strøm, der slipper musikken løs helt uden hindringer. Og det kan høres.

PowerHAUS S6 beholder mange af kerneegenskaberne fra M6 flagskibet, men prisen er mere overkommelig og repræsenterer en væsentlig forbedring i forhold til de almindelige strømskinner.

+Læs mere

Chord PowerHAUS

Tilføj til kurv