Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / Chord Signature X Power Cable

Chord Signature X Power Cable

- 34 % Rabat

9.900,00 kr. stk 20.000,00 kr. stk

Delbetaling
323 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 323 kr. Samlede kreditomk. 1.701 kr. Samlet tilbagebetaling 11.601 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,13%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Chord SignatureX Power – Håndbygget perfektion

Det nye SignatureX strømkabel er blevet designet, håndbygget og testet i England, for at sikre den bedste ydeevne og kvalitet. Derudover har SignatureX strømkablet fordelen fra den aller nyeste XLPE isolering, der også findes i mange af Chords højttalerkabler. Denne XLPE isolering sikrer at kablet altid har en høj ydeevne i alle omgivelser og installationer.

Ud over den unikke Chord Companay ARAY gemoetri, så har det nye SignatureX strømkabel også fået betydelig tungere ledere, som giver langt mindre modstand og dermed større effektivitet.

Selve IEC- og udgangsstikkene er specificeret med sølvbelagte eksterne og interne kontakter for at skabe den maksimal ydeevne. For at kunne opnå den bedste ydeevne er det imidlertid også nødvendigt at skærme mod al den almindelige støj, der generes af kilder som mobiler, wifi, bluetooth osv., og derfor har Chord udstyret SignatureX med en folie og fletningsskærm med høj tæthed, som er designet til at kunne holde så meget af denne interferens væk fra signalet og dermed lyden.

Alt dette gør SignatureX strømkalbet til det perfekte supplement til Chord’s mulitprisvindende Signature-serie af avancerede analoge og digitale kabler.

Kablet findes i standardlængderne: 1m, 1.5m, 2m & 3m. Ønskes der en anden længde eller terminering så kontakt os på info@lydspecialisten.dk eller 98 16 14 10.

Chord Signature X Power Cable

Tilføj til kurv