Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / Chord Signature X Power Cable 1,5m

Chord Signature X Power Cable 1,5m

12.500,00 kr. stk

kan bestilles i længde efter ønske – kontakt os

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
625 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 12.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 625 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 12.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5487 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Chord Signature X Power – Håndbygget perfektion

Det nye SignatureX strømkabel er blevet designet, håndbygget og testet i England, for at sikre den bedste ydeevne og kvalitet. Derudover har SignatureX strømkablet fordelen fra den aller nyeste XLPE isolering, der også findes i mange af Chords højttalerkabler. Denne XLPE isolering sikrer at kablet altid har en høj ydeevne i alle omgivelser og installationer.

Ud over den unikke Chord Companay ARAY gemoetri, så har det nye SignatureX strømkabel også fået betydelig tungere ledere, som giver langt mindre modstand og dermed større effektivitet.

Selve IEC- og udgangsstikkene er specificeret med sølvbelagte eksterne og interne kontakter for at skabe den maksimal ydeevne. For at kunne opnå den bedste ydeevne er det imidlertid også nødvendigt at skærme mod al den almindelige støj, der generes af kilder som mobiler, wifi, bluetooth osv., og derfor har Chord udstyret SignatureX med en folie og fletningsskærm med høj tæthed, som er designet til at kunne holde så meget af denne interferens væk fra signalet og dermed lyden.

Alt dette gør SignatureX strømkalbet til det perfekte supplement til Chord’s mulitprisvindende Signature-serie af avancerede analoge og digitale kabler.

Chord Signature X Power Cable 1,5m

Tilføj til kurv