Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Forforstærker / Classé Delta pre amplifer

Classé Delta pre amplifer

80.000,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
4.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 80.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5139 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Classé Delta PRE – fundamentet for det perfekte system

Den nye Delta Pre er designet til at kunne tilsluttes til alle slags kilder, og samtidig sikrer den en perfekt gengivelse af signalet, hvad enten det er analogt eller digitalt. Fordelen ved en dedikeret forforstærker er nemlig, at den har langt bedre forudsætninger for at leverer et rent og kontrolleret signal til effektforstærkeren, og det gør Delta PRE med den allerstørste præcision. En præcision der for nylig har gjort, at Delta PRE og Deltra STEREO har vundet StereoNET’s pris som Årets for/effektforstærker.

Lyden er klassisk Classé, og det betyder, at du roligt kan stole på Delta PRE, som din kilde til sonisk sandhed. Der er tale om et meget kraftfuld, naturlig og tredimensionelt billede, men til trods for den store lyd, så formår Delta PRE at inddrage dig i musikken, så du kommer helt tæt på musikeren. Det skyldes bl.a., at delta PRE byder på en høj detaljeringsgrad og imaging, der kun er mulig, fordi forforstærkeren har et utroligt lavt niveau af støj og forvræning. For det lave støj- og forvrængingsniveau gør det muligt at høre alle de fine detaljer, så musikken får langt flere lag og står meget mere klart.

HIGHLIGHTS:

  • Kraftfuldt, naturligt og tredimensionelt lydbillede
  • En mestre i rytmik, tempo og hastighed
  • Utrolig lavt støjniveau og forvrængning
  • 0.25 dB lydstyrketrin sikrer fuld kontrol over lydniveauet
  • DAC med re-cockling og uden jitter
  • Højtydende MC/MM phono stage med to indgange
  • Vibrationsabsorberende fødder
  • Lukseriøst og anodiseret aluminiumskabinet

En forforstærker i fuld kontrol

I forhold til sin forgænger CP-800 byder den nye Delta PRE på et helt nyt kredsløb med kortere signalveje og bedre isolering af de sensitive kredsløb. Strømforsyningen har også fået en opgradering, så den nu består af en lineær strømforsyning til det anloge kredsløb, og en forbedret switch-mode strømforsyning til de digitale kredsløb.

Hvis du er til klassisk musik er Delta PRE et oplagt valg på grund af sin store, naturlige og tro gengivelse af musikken. Men der er en anden grund til, at Delta PRE er et fantastisk match til klassisk musik, og det skyldes dens volumenkontrol. Deltra PRE’s volumen kan nemlig justeres i trin af 0.25 dB, og det sikrer, at du kan høre klassisk musik i præcis det lydniveau, som optagelsen er beregnet til.

Mageløst design

Selvom Delta PRE er spækket med funktioner, så er front panelet utrolig minimalitisk og elegant. Det skyldes, at Classé har udviklet en 2″ touchscreen, der gør det til en leg af finjustere Delta PRE’s mange indstillingsmuligheder. Med touchscreenen har Classe fjernet alle de forstyrrende knapper, så der kun er strømknappen, volumenkontrolen, et hovedtelefonstik og en USB indgang tilbage.

Enhver detalje er blevet perfektioneret på Delta-serien, og det betyder også, at det hele har været nødt til at samles på en af de bedste og mest anerkendte samlefabrikker i verden. På den måde har Classé opnået enperfekt harmoni mellem et minimalistisk design og en exceptionel akustisk præstation.

Anmeldelser:

StereoNET – Årets for-/effektforstærker – klik her.
The Absolute Sound – klik her.
Hi-Fi News – klik her.
StereoTimes – klik her.
Soundstage Australia – klik her.

+Læs mere

Classé Delta pre amplifer

Tilføj til kurv