Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Dynaudio Evoke 50

Dynaudio Evoke 50

37.000,00 kr. sæt

Delbetaling
893 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 37.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 893 kr. Samlede kreditomk. 5.862 kr. Samlet tilbagebetaling 42.862 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 7,66%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Hvad gør Evoke så speciel?

Serien er blevet udviklet og designet af de samme hold, som står bag Dynaudio`s mest prestigefyldte og mest avancerede produkter, hvilket inkluderer de helt nye Contour-og Confidence-serier samt deres professionelle studio monitors.

Hver enkelt højttaler er blevet designet fra bunden -inklusiv enhederne -og indeholder teknologi, som er direkte baseret på deres topklasse produkter inden for hi-fi og professionel lyd.

De er desuden blevet meget omfattende analyseret i deres Jupiter-målefacilitet -et 13 x 13 x 13 m rum med en 7 m lang robotarm med påmonterede målemikrofoner i den bedste kvalitet.

Dynaudio har lagt, hvad nogen måske ville betragte som uforholdsmæssigt mange, kræfter i at lave Evoke-serien så avanceret, som den er -især prisen taget i betragtning. Men de har ramt Guldlok-zonen: den perfekte balance mellem ydeevne og pris. Det er ikke alle, som har råd til Confidence eller Contour, men vi mener, at lyttere stadig skal have mulighed for at opleve en stor del af, hvad disse super-topklasse højttalere har at byde på -både med hensyn til lyd, den indbyggede teknologi og den håndværksmæssige kvalitet.

læs mere

Dynaudio Evoke 50

Tilføj til kurv