Forside / Shop / Højtaler / Aktiv højtaler / Dynaudio Focus 30

Dynaudio Focus 30

32 % Rabat

39.995,00 kr. sæt 58.495,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
2.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 39.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 39.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 61168852 Kategorier: , , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Dynaudio Focus 30 – Hi-Fi kvalitet og brugervenlighed i ét

Den nye Focus 30 giver dig adgang til alt, hvad der nogensinde er blevet optaget og lagt online. Disse kompakte gulvhøjtalere er fyldt med fremtidssikret streamingteknologi og tilslutningsmuligheder, som bringer dig ind i en helt ny verden af musik i audiofil kvalitet. Direkte til din stue. Her kan du glæde dig til at lytte til musik, til dit TV, til din pladespiller og millioner af digitale hi-res numre. Focus 30 er musik helt uden grænser og med brugervenligheden i fokus.

Focus 30 er loaded med streamingsmuligheder. Og når vi siger ‘loaded’, så mener vi det. Med Spotify Connect, Tidal Connect, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon, Bluetooth og lokal netværksforbindelse ombord (og med mulighed for endnu mere), vil Focus 30 kunne streame al hvad dit hjerte begærer. Det kunne være fra en bærbar computer, en telefon, en tablet, en netværkstilsluttet harddisk eller endda et smartur. Hvad end du vælger at afspille fra, så er dine ører inde for en sand fornøjelse.

En anden fordel ved Focus 30 er, at du kan forsætte med at bruge al dit udstyr fra dit tidligere system. På bagpanelet af Focus 30 finder du et komplet sæt digitale og analoge tilslutninger, som betyder, at du kan bruge din cd-afspiller eller pladespiller side om side med Focus 30’s streamingmuligheder.

Der er også tænkt på TV-ejerne med disse trådløse højtalere. Hvis du ikke ønsker at have en fuld AV-receiver, et Hi-Fi møbel og en masse kabler i din stue, så er du fuldt dækket ind med Focus 30. Dens indbyggede WiSA-teknologi forbindes trådløst til et kompatibelt tv eller USB-dongle, og så vil lyden flyde ud af dine højtalere. Helt problemfrit. Ingen rod, ingen ballade.

Bygget med 40 års akustisk ekspertise

I Focus 30 finder du de klassiske og prisvindende Dynaudio enheder. En 28 mm Cerotar soft-dome diskant, som bruger teknikker og materialer, der er udviklet under skabelsen af ​​Dynaudio anerkendte Confidence, Special Forty og Core serier. Heriblandt også den indvendige Hexis kuppel, der sidder lige under membranen og forfiner luftstrømmen bag spillefladen for at udjævne frekvensresponsen og reducere uønskede resonanser.

Den aktive højtalere er udstyret med et optimeret magnetsystemet, som bruger et strontiumcarbonat Ferrite+ design, der øger diskantfølsomheden. Det bringer utrolige detaljer frem og sikrer en naturlig diskantrespons. I praksis betyder det en klar og detaljeret diskant, som du kan lytte til langt ud på natten. Og med focus 30 får du lyst til netop det.

De 2 x 14 cm Esotec+ mellem-/basenhed er lavet af MSP (Magnesium Silicate Polymer), som er et materiale Dynaudio selv har skabt og forfinet gennem fire årtier. Det giver præcis den rigtige kombination af lethed, stivhed og dæmpning for en utrolig kontrol over mellemtonen og de lavere frekvenser. Sammen med en utrolig let svingsspole i aluminium (for mere nøjagtighed, kontrol og finesse) og et forbedret magnetsystem, der genererer større udslag (for lavere, mere slagkraftig bas og mere mellemtoneklarhed), og du har en formel for en vanedannende og tå-tappende ydeevne.

Kabinetter er lukket for at der kan drages fuld fordel af den kraftfulde forstærkning og DSP (digital signalbehandling). Tilsammen sikrer det, at de ekstremt lave frekvenser, den udtryksfulde mellemtone, og den skyhøje diskant når nye højder.

En aktiv højtalere med masser af power

Focus 30 er aktiv, hvilket betyder, at hver enkelt enhed drives af sin egen forstærker. Der er tre forstærkere i hver højtaler – hver enkelt forstærker er skræddersyet til den enhed, den er parret med. Det betyder, at man kan fokusere på den pågældende enheds styrker og bringe dem frem helt uden at skulle gå på kompromis med andre frekvenser. Diskanten har en 110W forstærker, og hver mellem-/basenhed har sin egen 280W forstærker.

Dynaudio har brugt højkvalitets klasse-D forstærkere fra deres partnere hos Pascal i København. Disse Pascal forstærkere bruges også i Dynaudio’s flagskibsserie Core, som anvendes i nogle af verdens bedste studier. Vi tror, ​​du vil være enig i, at det er noget ganske særligt at kunne tegne en sonisk linje direkte fra kunstneren til din stue. Det betyder, at du faktisk kan høre musikken, præcist som kunstnerne havde tiltænkt det, da de stod i studiet.

Den linje fortsætter gennem Dynaudio’s DSP. Som med Dynaudio’s pro-højttalere kan du fortælle Focus 30, hvor den er placeret i dit rum (nær en væg, i et hjørne eller i fri plads) via en simpel knap i den ledsagende Dynaudio-app. Herefter vil den optimere sig selv til at lyde bedst muligt i dit rum. Der er endda valgfri Dirac Live-integration til at kalibrere højtalerne til dine omgivelser og præferencer.

Højtalerne  er også særdeles smarte. De ved endda, hvornår de har frontstoffer på eller står i deres fødselsdagsdragt – og de optimerer sig selv derefter. De holder også hele tiden øje med lydstyrker, som kan forårsage skade på enhederne og forstærkerne. For at undgå disse skader har de lavet et brugerdefineret højpasfilter, som ruller bassen af ved højere lydstyrker for at holde alt afbalanceret. I praksis betyder det, at du får dybere bas ved lavere lydstyrkeniveauer – og at du generelt kan spille langt højere end ellers.

Objektivt smukke

Nogle aktive systemer ligner mærkelige væsner fra fremtiden, og hvem ønsker et par spidse nyheder, der kigger tilbage på dem i stuen? Med Focus 30 har Dynaudio holdt fast i det, de er bedst til: Enkelt, stilfuldt og tidløst dansk design. Her får du kabinetter i topkvalitet, strålende pasform og finish. Præcis som du ville forvente af et avanceret Hi-Fi-system.

+Læs mere

Test af Dynaudio Focus 30

Dynaudio Focus 30

Tilføj til kurv