Forside / Shop / Højtaler / Aktiv højtaler / Dynaudio Focus 50

Dynaudio Focus 50

76.995,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.850 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 76.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.850 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 76.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 32436419 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Dynaudio Focus 50 – Et avanceret aktivt og trådløst Hi-Fi-system

Focus 50 er toppen af trådløs hi-fi. De har alle de bekvemmeligheder, som et forbrugerhøjttalersystem har, med alle de tunge egenskaber, som vores mest prestigefyldte hi-fi-højttalere har. Focus 50 er et aktivt trådløst stereohøjttalersystem med masser af tilslutningsmuligheder. Hvis du ønsker at fylde dit rum med ægte audiofil ydeevne uden at fylde det med kabler, bokse og reoler, er denne højttaler lige noget for dig.

Du kan oprette forbindelse via Apple AirPlay 2 fra din MacBook, iPad eller iPhone; med Google Chromecast fra din Android-telefon, tablet eller Chromebook; ved hjælp af Spotify Connect eller Tidal Connect fra… ja, alt med Spotify eller Tidal på. Tilslut til Roon; stream via Bluetooth. Du kan endda tilslutte dine fysiske digitale kilder via koaksiale eller optiske digitale indgange, dine analoge kilder (herunder pladespillere, 8-sporsmaskiner og Edison Concert Phonographs) via line-in eller en kompatibel adapter og dine netværksenheder via Ethernet eller Wi-Fi. Hvad betyder det? Det vil sige, at hvis den er blevet udgivet som en optagelse, kan du lytte til den. Det hele. Og himlen i høj opløsning er kun et smartphone-swipe væk.

Focus 50 er designet til stuer, ikke til sterile lyttehuler. Det er bygget til dem, der ønsker at dele fantastisk lyd med deres kære (inviter dem over og få dem tilsluttet… men held og lykke med at få dem til at gå igen). Derfor har vi også indbygget WiSA-streaming. Focus 50 kan tilsluttes trådløst til dit tv (og dermed til alt andet, der er tilsluttet til det) og erstatter en stor AV-modtager/kabelbunke/udstyrsstativkombination. Den eneste ulempe? Din kat vil ikke længere kunne varme sig på forstærkeren.

Enkel opsætning, kraftfuld ydeevne

Vi ville blive overraskede, hvis det tog dig mere end fem minutter at gå fra udpakning til lytning. Du skal blot sætte højttalerne i stikkontakten, starte den medfølgende Dynaudio app, følge de vejledte opsætningsinstruktioner (som får dig tilsluttet dit netværk og hjælper dig med at optimere dine højttalere), og det er det hele.

Focus 50 har kun brug for to kabler: et til hvert strømstik. Det skyldes, at der er indbygget forstærkere i den. Og det er heller ikke bare én forstærker pr. højttaler – hver enkelt enhed har sin egen forstærker, der er specifikt tunet og optimeret til at fungere med netop den enhed. Ingen kompromiser med en forstærkning, der ikke passer til noget, intet besvær med komponenttilpasning, ingen kabler, der samler støv. Det er et skræddersyet system.

Hver højttaler har tre klasse-D-forstærkere om bord: en 110 W-enhed til Cerotar-diskanten, en 280 W-forstærker til neodymium-mellemtonen og en 280 W-forstærker til de to Esotec+-basenheder (som drives parallelt). De kommer alle fra vores partnere hos Pascal i København – det samme firma, som vi har arbejdet sammen med til at skabe kraftværkerne til vores mægtige Core professionelle studiesystemer. Spørger du om spidsbelastning? Hele 1000 W. Focus 50’erne – og dine ører – er i gode hænder.

Al den kraft er samlet af sofistikeret DSP-teknologi (digital signalbehandling) – den samme type teknologi, som vi bruger i vores Core- og LYD pro-serier. Under opsætningen i appen kan du fortælle højttalerne, hvor de befinder sig i rummet (tæt på en væg, i et hjørne eller i et frit rum), og de vil optimere deres ydeevne for den pågældende position. Og hvis du (eller en installatør) ønsker at tage kalibreringen til det næste niveau, er der valgfri Dirac Live-teknologi til total tilpasning.

Dynaudio har endda inkluderet brugerdefinerede EQ-forindstillinger, der tager højde for, om det magnetiske gitter er installeret eller ej… og du behøver ikke at gøre noget for at aktivere dem (ud over at installere det nævnte gitter, selvfølgelig). Højttalerens teknologi med automatisk sensor forstår, hvornår gitteret er tændt eller slukket – og det Y-formede lys lys lyser kortvarigt blåt for at fortælle dig, at det ved det. Genialt.

Og for at forhindre skader på højttaleren ved høje lydstyrker har vi designet et specialudviklet glidende high-pass-filter, der reducerer wooferens udstrækning, når niveauet stiger. (Selvom dine naboer sikkert vil banke på væggen længe før det sker.)

Traditionel Dynaudio ekspertise

Dynaudio er altid glade for at kunne bruge ny flagskibshardware i hele deres sortiment. Focus 50 bygger i høj grad på teknikker og teknologier, der anvendes i deres avancerede Contour- og Confidence-passive hi-fi-familier.

For eksempel bruger den bløde Cerotar-dome diskanthøjttaler med blød kuppel Confidence’s Hexis indre kuppel. Det er en smart ekstra del, der sidder lige bag spillefladen for at optimere luftstrømmen og minimere uønskede resonanser. Bag den sidder et strontiumkarbonat Ferrite+ magnetsystem for at maksimere følsomheden. På engelsk betyder det sødere, klarere diskant, som er nemmere at lytte til i meget længere tid.

Som supplement til diskanthøjttaleren er der en dedikeret mellemtone (den eneste i Focus-serien), der stammer fra den prisbelønnede Contour 60i. Det er en 15 cm enhed med en kraftig neodym-magnet, en svingspole med glasfiber-formet svingspole og en Dynaudio-symbolsk svingspole i aluminium. Denne letbenede enhed bruger lette magnet- og spolematerialer for at give den større smidighed, samtidig med at den har et godt greb om mellemtonefrekvenserne. Og for dig betyder det ydeevne på Contour-niveau.

Den nederste del af basen er et par 18 cm Esotec+ bashøjttalere. De bruger teknologi fra både Confidence og Contour til at levere en stram og kraftfuld bas. I modsætning til andre Focus-modeller er der dog en kobberspiral i Ferrite+-magneten. Det skyldes, at denne enhed, som en ren basenhed, ikke behøver at gengive smidige mellemtone-toner – og derfor kan den have mere bevægelig masse. Magt og kontrol er i fokus.

Designet til livet

Ingen gimmicks, ingen nonsens – bare rent, stilrent dansk design og håndværk. Fra de anodiserede dækringe i børstet aluminium omkring enhederne til det diskrete Dynaudio logo på toppen af højttalergitteret og det blidt lysende lys (som skifter farve for at fortælle dig, hvad højttaleren laver) har vi sørget for, at Focus 50 ser godt ud, når den står i et rigtigt hjem.

Kør fingrene hen over de smukke, åbenkornet blonde træ- og valnøddetræfinish, eller forundres over den glasagtige lak i højglans sort og højglans hvid. Tag form af det let tilspidsede kabinet i øjesyn. Selv bagpladen har fået en særlig behandling.

Focus 50 er det ultimative trådløse hi-fi-system af højeste kvalitet. Ægte audiofil kvalitet med alle fordelene ved moderne digital streaming-teknologi. Det er tid til at lytte til noget nyt…

+Læs mere

Test af Dynaudio Focus 50

Dynaudio Focus 50

Tilføj til kurv