Forside / Shop / Tilbud & Demo / Dynaudio XEO 30 m. Primare NP5 streamer

Dynaudio XEO 30 m. Primare NP5 streamer

Ny

9.995,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
500 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 9.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 76794131 Kategori:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Normal pris 31.950 /sæt

B-stock i sort. Vi har opkøbt et restparti fra Dynaudios lager af denne model. Der kan være små kosmetiske fejl, men ellers 100% ok. XEO 30 er en High-end trådløs højtaler, som vi har valgt at kombinerer med Primares NP5 streaming enhed, hvilket gør det muligt at streame næsten alt

Dynaudio XEO 30

Vil du gå helt trådløs fra din smartphone eller anden Bluetooth-enhed? Der er indbygget high-quality aptX Bluetooth ombord for total bekvemmelighed. Vi ville sige, at det er lige så nemt som ’tilslut og afspil’, men… ja… ingen stik. De to højttalere (som begge kan indstilles til enten venstre eller højre kanaler, alt efter hvordan du ønsker at opsætte dem) kommunikerer med hinanden ved hjælp af et fuldt 24-bit/96 kHz signal, så du kan være sikker på, at du hører de mindste detaljer i din musik uden at skulle bekymre dig om hvilke kabler og forbindelser du skal købe.

Primare NP5 MKII

NP5 Prisma MK2 – Den bedste streamer til ethvert system.
Den nye NP5 Prisma MK2 er designet til at være lille nok til at passe ubemærket ind i ethvert system, men har samtidig funktionaliteten fra Primare’s prisvindende Prisma-modul Denne streamer giver dig mulighed for at nyde fuld Prisma-tilslutning til stort set enhver komponent med en digital indgang – både stereo og multi-channel – uanset om det er Primare eller et andet mærke. Lydkvaliteten og den sublime funktionalitet har gjort, at NP5 er blevet kåret som Årets Streamer af EISA-Awards og Stereo+, hvilket blot er en understregning af hvor godt et produkt, der er tale om.

Teknologi
NP5 Prisma MK2 er en netværksafspiller, der er skabt til at passe til enhver og ethvert system og indeholder alle de funktioner, som du finder i Primare’s prisvindende Prisma-modeller. Udover at kunne styre netværksforbundne harddiske, inkluderer Prisma også AirPlay 2, Bluetooth®, Roon Ready, og Spotify Connect® samt Chromecast built-in. Dette giver en unik streaming-portal, der gør det nemt at oprette forbindelse til hundredvis af streamingapplikationer og -tjenester, inklusiv stemmestyring, og sikrer den bedste ydeevne og brugeroplevelse.

Prisma-teknologien er skabt til at tillade alle i husstanden at udforske, opdage og dele den dybt tilfredsstillende oplevelse, som high-performance musikafspilning kan give. Produktet giver mulighed for at tilslutte flere rum eller zoner og styre både lagrede og streamed medier trådløst eller med kabel. Alt dette kan styres fra mobile enheder gennem streaming service-applikationer og Prisma-systemet.

NP5 Prisma MK2 er specifikt designet til at være lille nok til at passe ubemærket ind i ethvert system, og den kan bruges med ethvert produkt med en digital indgang, både stereo og home cinema systemer, Primare eller andre mærker, og tilbyder fuld Prisma stereo-netværksmusikafspiller-tilslutning og -styring. Produktet er dermed den perfekte netværksafspiller for alle og ethvert system.

NP5 Prisma giver også mulighed for volumenjustering, mute, standby og indgangsvalg for tidligere Primare-modeller med RS232-indgange via den omfattende Prisma-applikation.

Multi-room / Multi-Zone funktionalitet
Prisma er en pakke af teknologier, der giver den bredeste vifte af netværksmusikafspiller-funktioner og -funktionalitet og tilbyder multi-room / multi-zone-tilslutning og kontrolmuligheder for både lagrede og streamed medier, trådløst eller med kabel, og alt kan styres fra mobile enheder gennem streaming service-applikationer og Prisma-systemkontrol-appen.

Prisma fungerer sammen med musiktjenester som AirPlay 2*, Bluetooth®, Chromecast built-in, Roon Ready*, og Spotify Connect®, som giver en nem tilslutning af streamingapplikationer og -tjenester

 

Specifications XEO 30
Xeo 30 takes the floor – bringing a fresh look, updated tech, improved tuning and an elevated of wireless hi-fi performance.
Type
Floorstand
Analog inputs (Primary)
Mini-jack, 2x RCA
Digital inputs (Primary)
1x Toslink
Wireless inter-speaker connection
24-bit / 96 kHz
Bluetooth
4.1
Streaming
Bluetooth
Amplifier Power Woofer (Watt)
65
Amplifier Power midrange (Watt)
65
Amplifier Power Tweeter (Watt)
65
AC Power Input
100-240V 50/60Hz
Max Stand-by Power Consumption (Watt)
0,5
Max Power Consumption (Watt)
165
Lower Cutoff (Hz @85 dB +/- 3 dB)
36
Upper Cutoff (kHz @ 85dB +/- 3 dB)
21
Box Principle
Bass reflex rear port
Crossover
2.5-way DSP-based
Crossover Frequency (Hz)
(200)/4300 HZ
Tweeter
28mm soft dome
Midrange/Woofer
14 cm MSP
Woofer
14 cm MSP
Weight kg
13,4
Weight lbs
29 4/8
Width mm
180
Height mm
825
Depth mm
246
Width inches
7 1/8
Height inches
32 4/8
Depth inches
9 5/8
Width mm incl. feet/grill
228
Height mm incl. feet/grill
852
Depth mm incl. feet/grill
275
Width inches incl. feet/grill
9
Height inches incl. feet/grill
33 4/8
Depth inches incl. feet/grill
10 3/8
Speakers per packaged box
1
Grille
Black

 

+Læs mere

Dynaudio XEO 30 m. Primare NP5 streamer

Tilføj til kurv