Forside / Shop / Streaming / Netværks switch / English Electric – 8Switch. (a Chord Company brand)

English Electric – 8Switch. (a Chord Company brand)

5.475,00 kr. stk

På lager

Delbetaling
196 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.475 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 196 kr. Samlede kreditomk. 1.569 kr. Samlet tilbagebetaling 7.044 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,57%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Inden for den digitale verden og især hvad streaming angår, hersker der én udbredt opfattelse af at de digitale signaler af natur er immune overfor fejl i den analoge transmission..
Sagt med andre ord så er nuller og et-taller en digital kode der blot skal aflæses og dernæst omsættes til et korrekt analogt sprog som vores udstyr kan afspille uden nævneværdig forskel.
Så simpelt er det i midlertid ikke…

Selv de mest hærdede digitale skeptikere vil blive overrasket over hvilken forskel der faktisk er når der bruges en rigtig god high-end Switch.
Musik via streaming drejer sig om mere end blot tal og forskellige målinger…
Man kan simpelthen høre forskel…og ikke mindst fornemme forskellen når det lyder rigtigt.

Denne Switch er udelukkende fremstillet med et formål for øje, nemlig at gengive netværkssignalet så rent og uforstyrret som overhovedet muligt.

Med 8 stk audio grade 100/1000 Base-T gigabit Ethernet porte. Højkvalitets jitter clock samt en TCXO crystal
Oscillator er English Electric 8Switch i den grad i stand at generere et uberørt og uforstyrret netværkssignal..
Her er der virkeligt tænk og arbejdet med tingene…selv strømforssyningen og chassis er konstrueret med lydkvalitet i tankerne…

Alt dette har selvfølgelig en pris..
En pris som er forbavsende lav og bestemt inden for rækkevidde for enhver der har et seriøst set-up hvor streaming af vores elskede musik indgår…

Tvivler du på effekten af en højkvalitets netværks Switch som denne fremragende 8Switch fra English Electric, eller er du blot nysgerrig på at høre hvad der er mulig at opnå til ” menneskepenge”..så vil vi hos lydspecialisten glæde os til at give dig en oplevelse… der gør en forskel…

læs mere

English Electric - 8Switch. (a Chord Company brand)

Tilføj til kurv