Forside / Shop / Streaming / Trådløs højtaler / Escape P9

Escape P9

8.495,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
425 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 8.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 425 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Escape P9 – udendørs højtaleren

Bærbare lydenheder har ændret måden, vi lytter til musik på. Telefoner og tablets er blevet en af vores primære musikkilder. Men for dig, der er på udkig efter en høj lydkvalitet uden besværet med ledninger, er markedet dominerer af små til mellemstore bærbare højttalere med svingende lydkvalitet og design. Det er på den baggrund at den avancerede trådløse højttaler P9 fra Escape er udviklet.

Trådløs Bluetooth højttaler på batteri
P9 er en trådløs udendørshøjttaler der er oplagt til haven, med i campingvognen, en tur i båden eller til strandturen. Den enkle betjening og nemme tilkobling, via Bluetooth, gør det let at koble sig på højtaleren og skiftes til at være DJ. Med sin fantastisk gode lydkvalitet understøtter P9 højttaleren enhver god stemning i det fri, og helt uden ledning, i op til 8 timer.

Èn højttaler – flere kilder
Escape P9 højttaleren giver dig flere muligheder for at høre musik. Du kan streame via Bluetooth (aptX eller AAC), tilslutte et USB-stik med din musik eller indsætte et google Chromecast Audio modul i P9 højttaleren. Der er også mulighed for at tilkoble et eksternt produkt direkte via kabel. Eksempelvis en pladespiller

 

Udendørshøjttaleren også til installation på Café, Restaurant, Wellness, svømmehaller med mere
Escape P9 højttaleren er bygget til at kunne stå ude året rundt. Skjult i bunden af højtaleren er der integreret en stålbøjle, der gør det muligt at fæstne højtaleren med en stålwire. Betjeningspanelet i toppen af højtaleren kan låses med en kode, og P9 er derfor også oplagt til Caféer, restauranter, museer, wellness og lignende med udendørs aktivitet og servering, hvor man ønsker et stilfuldt design og god lydkvalitet.

Stort lydbillede med én P9 – Stereo med to
De fire special konstruerede enheder, der er monteret på siderne i P9 højttaleren, giver en sjælden fylde i lyden. Det er en teknik Escape kalder for “Omni-directional-sound” hvor musikken bliver præsenteret i et stort og bredt lydbillede med kun én P9 højttaler.
Spiller du i større haver, kan du enkelt koble to Escape P9 højttalere sammen i en “Twin-mode” i appen, og dermed skabe et stort stereo lydbillede med krop og fylde i hele haven, så er der kun tilbage, at byde op til dans.

 

Teknisk beskrivelse af P9 udendørshøjttaleren
EscapeTM P9´s høje lydkvalitet og vejrbestandighed, bygger på en gennemtænkt og avanceret konstruktion. Hver P9 er bestykket med 4 separate 3-tommers fuldtone enheder, konstrueret med polypropyle (PP) membran, aluminiumsstøvhætte, lineær flad spider, udluftet svingspole og en kraftig magnetkonstruktion.
Den 8-tommer store subwoofer har et specialdesignet glasfiberforstærket chassis med et overdimensioneret magnetsystem, polypropylen (PP) membran, lineær flad spider og udluftet svingspole for både kraftig, dyb og præcis basgengivelse.
Højttaleren er drevet af en ekstremt effektiv audiofil digital forstærker, og lyden er både optimeret og brugerjusterbar via den indbyggede dobbelte 24-bit DSP-processor. P9 høttaleren betjenes let via Escapes dedikerede app til både iOS® og AndroidTM.

Specifikationer for Escape P9 trådløs udendørshøjtaler:
✔ Audiofil Digital effektforstærker – Samlet effekt på 100 WATTS RMS – Frekvensområde 20Hz -20KHz

✔ Digitalt interface – kontroller via Den DEDIKEREDE APP til iOS® og AndroidTM

✔ TO KRAFTFULDE 24-BIT DSP PROCESSORER – Optimal mulighed for tonkontrol og tilpasning til højttalerens placering

✔ USB FLASH DRIVE LYD INDGANG

✔ IMPONERENDE BAS REPRODUCTION – Spiller bas der både er dyb og kraftfuld

✔ UNIVERSAL 3.5MM AUX INDGANG – tilslut transportable afspillere

✔ BLUETOOTH® 4.2 – understøtter Advance Audio Coding (AAC), Qualcomm® aptXTM audio, SBC audiokodeks og A2DP 1.3.1.

✔ Kraftfuldt genopladeligt Lithium Iron Phosphate batteri (LiFePo4) – op til 8 TIMERS TRÅDLØS MUSIK ved normalt lydtryk

✔ Kombinér TO ESCAPETM P9 i en stereo opsætning via Bluetooth®

✔ Indbygget ladesystem – (240 V / 50 Hz, 110 V / 60 Hz) – nem OPLADNING AF BATTERIET med strømkabel

✔ Vægt: 12,30 kg

✔ Størrelse (HxBxD): 731mm x 220mm x 220mm

 

+Læs mere

Escape P9

Tilføj til kurv