Forside / Shop / Høretelefoner / Trådløse høretelefoner / Focal Bathys

Focal Bathys

6.290,00 kr. stk

Forventes på lager medio December 2022.

Forudbestilling

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
315 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 6.290 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 315 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.290 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Beskrivelse

Focal Bathys – Trådløse høretelefoner i ægte Hi-Fi kvalitet

Focal Bathys er en af de mest længe ventede høretelefoner i 2022, og nu er den endelig kommet til Danmark. Bathys er Focals bud på den ultimative trådløse hovedtelefon, og den formår både at forene en sublim lydkvalitet med et særdeles lækkert og eksklusivt design. Bathys er hovedtelefonerne til dig, der ønsker den absolutte luksus.

“Wireless headphones don’t come much better than this.” – Sam Cross, T3

Franske Focal har igennem en lang årrække specialiseret sig i fremstilling af højttalere og højttalerenheder i den helt tunge ende, og det fornægter sig bestemt heller ikke, når man ser nærmere på de helt nye Bathys. Her er der nemlig ikke gået på kompromis overhovedet.

Lydkvalitet og fuld bevægelsesfrihed går kun sjældent op i en højere enhed. Men med Bathys viser Focal igen, hvem der er størst og bedst. Med Bluetooth 5.1 og Active Noise Cancellation kan du forvente en lydoplevelse, der er meget tæt på de allerbedste kablede hovedtelefoner på markedet. Når der lyttes musik med de nye Bathys er det med en uhørt stor afskærmning fra omgivelserne. Udefrakommende støj isoleres fuldstændigt, og det resulterer i en usædvanlig intim og intens lytteoplevelse, som ingen andre kan matche til prisen.

Focal har specieludviklet enhederne i materialer som alu-/magnesium, for at give dig en lydoplevelse i særklasse. Læg dertil et ligeså eksklusivt design med b.la ægte læder og eksklusive metaller, og så giver det mening, hvorfor Bathys bare er det bedste trådløse on-ear høretelefoner på markedet!

Der er så stor efterspørgsel på Bathys, at det handler om at være hurtig, hvis du ønsker, at få fingrene i dem. Forudbestil dem nu for at være sikker, for i øjeblikket overgår efterspørgslen simpelthen udbuddet.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

T3 – klik her.

Focal Bathys

Tilføj til kurv