Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Fyne Audio 501SP

Fyne Audio 501SP

29.975,00 kr. sæt 34.975,00 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.499 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 29.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.499 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 29.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Beskrivelse

Fyne Audio 501SP – En af de mest underholdende højtalere til prisen

Fyne F501SP er en specialbygget version af den prisvindende F501 højttaler. Den er bygget på Fyne’s fabrik i UK med udgangspunkt i den originale 501’s ydeevne og æstetik, men den drager fordel af den bedre teknologi, som er udviklet til den dyrere  F700-serien. Højtalerne kommer udstyret med samtlige af Fyne’s innovative teknologier, og det giver en utrolig underholdende og detaljeret lyd med en særdeles imponerende basgengivelse for sin størrelse.

“These are truly thrilling speakers that bring music to life in a way that eludes most rivals. If you’re contemplating a purchase at this level, make sure you have a listen before buying anything else.” – What Hi-Fi?

Fremstillet med patenterede teknologier

F501SP bruger en 6″ coaxial bas/mellemtone enhed med en multifiber membran og FyneFlute™-kantophæng. Dette er kombineret med en 1″ magnesiumdome-kompressionsdiskant, som Fyne kalder IsoFlare. Fordelen ved denne teknologi er, at den giver et enestående stereobilleddannelse, selv uden for det traditionelle sweetspot, og det kan kun opnås, fordi lyden spreder sig fra en enkelt kilde. Derfor er er der ingen tidsforskydelser i, hvornår lyden rammer dine ører, og det gør, at lyden opleves utrolig naturlig, ren, klart og detaljeret.

Denne model har også fået et opgraderet crossover, der kan integrere enhederne med F501 kabinettet. Samtidig er der tilføjet SP-seriens karakteristiske aluminiumsandwichsokkel, der forbedrer stabiliteten og forfiner BassTrax’ens nedadgående basrefleksport. Tilslutningspanelet er også blevet opgraderet og har en femte terminal til at jorde enhederne og reducere påvirkningen af ​​RF-interferens i kredsløbet. F501SP fejrer denne specialproduktion i Storbritannien med forbedret kosmetik og drager fordel af diamantskårne detaljer på chassiset i aluminium, en anodiseret bearbejdet aluminiumssokkel og muligheden for en finish i Piano Gloss Walnut.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

Fyne Audio 501SP

Tilføj til kurv